Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme

deo sprej za moške 150 ml

Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme deo sprej za moške 150 ml
Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme deo sprej za moške 150 ml
deo sprej za moške 150 ml

Koda: GUR0125 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme
deo sprej za moške 150 ml

Opis parfuma Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme

Odišavljen deo sprej Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme je odličen dodatek k dišavi iz iste linije. Učinkovito se bori proti neželenemu potenju, neguje kožo pod pazduho in jo hkrati lepo odišavi ter osveži za več ur.

Sestava

Zgornje note
citrusi, janež, jasmin, poper, zvezdasti janež
Srčne note
čaj, sandalovina
Bazne note
hibiskus, pačuli

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

Recenzija Guerlain L'Instant de Guerlain Pour Homme

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!