GUERLAINShalimar Millésime Vanilla Planifolia parfumska voda za ženske

GUERLAIN Shalimar Millésime Vanilla Planifolia parfumska voda za ženske
GUERLAIN Shalimar Millésime Vanilla Planifolia parfumska voda za ženske
50 ml

Koda: GUR14413 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis GUERLAIN Shalimar Millésime Vanilla Planifolia
Sestava

Dišava kot poklon vanilji – ikonični sestavini v svetu parfumov.

Ovijte se v dišavo, ki časti eno od najbolj luksuznih esenc na svetu – vaniljo. Parfumska voda za ženske GUERLAIN Shalimar Millesime Vanilla Planifolia jo odkriva v ekskluzivni dišavni sestavi, ki je še en dokaz mojstrske umetnosti blagovne znamke Guerlain. Ta dragulj ne bi smel manjkati nobeni ljubiteljici orientalskih dišav.

  • orientalska mešanica z izrazito vaniljo
  • zelo čutna gurmanska dišava v omejeni izdaji
  • usnjena prvina okoli vratu nakazuje na sestavino vaniljo

Sestava dišave
V prvih trenutkih se odkrijeta citrus bergamot in fini mandelj. Kmalu za tem vso pozornost prevzamejo okusni vaniljevi toni. Z vami ostanejo vse do konca zadnjega tona. V zaključni fazi celotno doživetje ustvarjajo tudi druge sestavine, med katerimi denimo ne manjka čisti mošus.

Zgodba dišave
Za parfumske vode Shalimar je vanilja tipična in nepogrešljiva sestavina. Vendar jo dišava Shalimar Millesime Vanilla Planifolia predstavlja v izjemno bogatem, zasvojljivem odmerku. Za to dišavno sestavo je bila uporabljena vaniljeva tinktura, pridobljena po zaslugi edinstvenega know-how blagovne znamke Guerlain. Ne manjka pa niti vaniljev ekstrakt, pridobljen z maceracijo vaniljevih strokov z Madagaskarja.

Vanilja za to dišavo je bila nabrana v ekološkem poljedelstvu. Nato so jo obdelovali v tovarnah Guerlain – in to konkretno na strojih, ki obstajajo od časov, ko se je pojavila dišava Shalimar – torej približno 100 let. Dizajn stekleničke ohranja prvine stekleničke, ki jo je že leta 1925 predstavil Raymond Guerlain.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
bergamotka, mandelj
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vrtnica, vanilija
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
kadilo opoponax, vanilija, mošus
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki GUERLAIN

Brezčasno znanje in izkušnje, stalne raziskave, inovacije in izpopolnjevanja, pogumni ustvarjalci, legendarni izdelki in kultura lepote kot simbol blagovne znamke. Vse to predstavlja prestižna parfumska hiša Guerlain, katere zgodovina sega daleč v leto 1828.

Že od vsega začetka Guerlain parfume in kozmetiko izdeluje v Franciji. Pri proizvodnji kombinira umetnost obrtništva, vrhunske tehnologije in okoljevarstveno ter družbeno odgovornosti. Ekipe v Guerlainu dan za dnem delajo na razvoju prestižne, a hkrati vzdrževalne kozmetike – v imenu lepote, narave in našega planeta. Zahvaljujoč  dragocenim znanju in izkušnjam je Guerlain prejel priznanje „Living Heritage Company“, ki ga podeljuje francosko ministrstvo za gospodarstvo in industrijo.

V 190 letih je Guerlain v svojo zbirko dodal 1100 dišav. Peto generacijo Guerlain predstavlja Thierry Wasser, ki na svojih potovanjih po svetu išče najbolj dragocene naravne sestavine za proizvodnjo prestižnih dišav – vedno s spoštovanjem do lokalnih prebivalcev in narave.

Preučite široko ponudbo izdelkov Guerlain – od dišav Mon Guerlain, L’Homme Idéal in Aqua Allegoria do ličil L’Essentiel Foundation, bronzerja Terracotta ali legendarnega pudrastega bisera Météorites.

Recenzija GUERLAIN Shalimar Millésime Vanilla Planifolia