Guerlain Shalimar Parfum Initialparfumska voda za ženske

2×
Guerlain Shalimar Parfum Initial parfumska voda za ženske 60 ml
Guerlain Shalimar Parfum Initial parfumska voda za ženske 60 ml
60 ml

Koda: GUR0286 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Guerlain Shalimar Parfum Initial
Sestava

Guerlain Shalimar Parfum Initial je razkošna dišava za ženske, ki je bila uvedena na trg leta 2011. Ta parfum je prijetno pudrasta in sadno-cvetlična kompozicija z nežnimi toni Orienta. Nova različica Shalimar je nežnejša dišava in lahko jo nosite skozi celo leto. Neverjetno eleganten parfum Shalimar Parfum Initial je zasnovan za samozavestne ženske, ki ljubijo kakovostne stvari.

Svetovno znana blagovna znamka Guerlain je parfum skrila v stekleničko, ki je narejena iz debelega stekla. Steklenička ima zanimivo obliko, modri pokrovček in je okrašena s trakom, ki obuja čutnost Orienta. Škatlica parfuma je temno modra in simbolizira kakovost.  

Popolna kombinacija ustvarja iz parfuma Shalimar Parfum Initial pravi dragulj med dišavami. Dišava se odpira s svežimi toni sadja, v katerem prevladuje sladka mandarina in bergamotka. Srce je sestavljeno iz vrtnice, irisa, vetiverja, pačulija in jasmina. Zaključek vsebuje vanilijo, ki se prepleta s tonka fižolom, mošusom in sladko karamelo. Shalimar Parfum Initial zdrži na vaši koži zelo dolgo časa.

Svetovno znana blagovna znamka parfumov Guerlain ima zelo dolgo zgodovino. Z izjemno široke ponudbe si vsakdo izbere. Samo zaprite oči in si predstavljajte najboljšo dišavo. Želite čutno eleganco ali mladostno svežino? Želite začimbno dišavo ali cvetlično? Vsakdo si lahko izbere.

Guerlain Shalimar Parfum Initial je popolna kombinacija cvetov, sladkega sadja in eksotičnih tonov oddaljenih krajev. Princesa, ki nosi to dišavo je zelo nežna in romantična. Shalimar Parfum Initial je izjemna.

Sestava

Zgornje note
zelene note, mandarina, bergamotka
Srčne note
vrtnica, jasmin, vetiver, pačuli
Bazne note
vanilija, fižol tonka, mošus, karamel
Vrsta dišave
cipresne, cvetlične

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumerija Guerlain živi z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in s tem spada med najstarejše in najslavnejše na svetu. Od samega začetka leta 1828 ta blagovna znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno v Franciji in je povezana predvsem z dvema mestoma. V zgodovinskem mestu Chartres nastajajo Guerlain ličila in vrhunska kozmetika, v kraju Orphin pa se rojevajo popolne Guerlain dišave. Obe lokaciji povezuje ne le tradicija, temveč tudi umetniško znanje in izpopolnjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlaina, ki je blagovni znamki vdihnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je požel priznanje pariškega visokega plemstva in sredi 19. stoletja se je njegovo ime pojavljalo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes sije v svetu dišav že skoraj 200 let. Kozmetika Guerlain skriva tudi mnogo draguljev, med njimi bodo tonirane kroglice za obraz Guerlain Météorites pravi zaklad vaše kozmetične opreme.

Recenzija Guerlain Shalimar Parfum Initial