Guerlain Songe d’un Bois d’Eté

parfumska voda uniseks 75 ml

Guerlain Songe d’un Bois d’Eté parfumska voda uniseks 75 ml
Guerlain Songe d’un Bois d’Eté parfumska voda uniseks 75 ml
75 ml
247,90

Koda: GUR0655 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 21. 8. 2019
Guerlain Songe d’un Bois d’Eté
75 ml | 247,90

Opis parfuma Guerlain Songe d’un Bois d’Eté

Uniseks parfumska voda Guerlain Songe d’un Bois d’Eté je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

  • aromatična dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za večerne dogodke in posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
agarovina, cedra, jasmin, kardamom, lovorov list, mira, pačuli, žafran
Vrsta dišave
lesne, začimbne

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

Recenzija Guerlain Songe d’un Bois d’Eté

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!