Guerlain Tenue de Perfection

dolgoobstojen tekoči puder SPF 20

2×
Guerlain Tenue de Perfection dolgoobstojen tekoči puder SPF 20
Guerlain Tenue de Perfection dolgoobstojen tekoči puder SPF 20
odtenek 02 Beige Clair 30 ml

Koda: GUR0874 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici potovalni set za kozmetiko ali olje za sončenje brezplačno ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
Guerlain Tenue de Perfection
odtenek 02 Beige Clair 30 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis izdelka Guerlain Tenue de Perfection

Opis:
Tekoči puder za popoln dolgotrajen videz kože Guerlain Tenue De Perfection se popolnoma spoji s kožo in odlično prekriva njene drobne nepopolnosti. Zagotavlja do 16-urno prepustnost kože. Hitro in preprosto izenačuje ton kože in ji daje naravno barvo. Ličilo Tenue De Perfection ima žametno gladko teksturo. Zagotavlja zaščito pred škodljivimi UV-žarki.

Inovativno ličilo Tenue De Perfection vsebuje edinstveno tehnologijo, ki uporablja vpojni puder in korekcijske pigmente, te sestavine pa zagotavljajo popolno združitev ličila s kožo. Za optimalen mat videz je sestavina tekočega pudra obogatena s silicijevimi delci, ki nase vežejo presežni kožni loj. Stabilnost barve zagotavljajo kroglice iz mikropudra.

Učinki:

  • popolno se spaja s kožo
  • odlično zakriva nepopolnosti kože
  • zagotavlja zaščito pred škodljivimi UV-žarki

Sestavine:

  • silicijevi delci
  • kroglice mikropudra
  • filter SPF 20

Kako nanašati:
Enakomerno nanesite na kožo in z rahlimi gibi raznesite s konicami prstov.

Lastnosti

Konsistenca
tekoči puder
Po prekrivnosti
Srednja
Tip kože
za vse tipe kože
Vodoodporno
no
Zaščita pred soncem
s SPF

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.