Guerlain Terracotta

bronz puder

1×
Guerlain Terracotta bronz puder
Guerlain Terracotta bronz puder
49,00

Prihranite 31%
odtenek 00 Clair Blondes 10 g
34,02

Koda: GUR2031 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 23. 7. 2019
Guerlain Terracotta
odtenek 00 Clair Blondes 10 g | 34,02

Opis izdelka Guerlain Terracotta

Bronzer Guerlain Terracotta Terracotta izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve.

Lastnosti:

  • koži doda bronast pridih
  • obrazu doda zdrav in svež videz
  • izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur

Navodilo za uporabo:
Za videz porjavelosti nanesite v majhnih količinah na cel obraz. Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.

Lastnosti

Konsistenca
puder

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.