Guerlain Terracotta Huile Sous Le Vent

hranilno suho olje za podporo porjavelosti

Guerlain Terracotta Huile Sous Le Vent hranilno suho olje za podporo porjavelosti
100 ml
45,00

Koda: GUR03680 | 3 kos na zalogi
kos
DPD
sreda 22. 5. 2019
Guerlain Terracotta Huile Sous Le Vent
100 ml | 45,00

Opis kozmetike Guerlain Terracotta Huile Sous Le Vent

Lastnosti:

  • obnavlja prožnost kože
  • učinkovito vlaži in mehča
  • na koži ne pušča mastnih sledi

Navodilo za uporabo:
Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije. Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice. Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi.

Lastnosti

Konsistenca
olje
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože
Tip las
za vse vrste las
Vrsta olja
ostala rastlinska olja

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.