Guerlain Terracotta Le Parfumtoaletna voda za ženske

2×
Guerlain Terracotta Le Parfum toaletna voda za ženske
Guerlain Terracotta Le Parfum toaletna voda za ženske
100 ml
75,00

Koda: GUR1242 | Na zalogi
1
DPD
torek 17. 12. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Guerlain Terracotta Le Parfum
Sestava

Luksuzna ženska dišava Guerlain Terracotta Le Parfum je polna sonca in čutnosti. Njena izbrana aroma lahko k vam pripelje zelo izjemno vzdušje, ki vas popolnoma očara. Skrbno izbrane esence dišave Guerlain Terracotta Le Parfum vas prenesejo vse do eksotičnega paradiža!

Začetek edinstvene dišave za ženske Guerlain Terracotta Le Parfum se odpira s svežimi toni bergamotke. Citrusne esence nato dopolnjuje delikatni kokos, ki poudarja poletni značaj dišave. Tahitijska gardenija lepo nadišavi vašo kožo skupaj s cvetovi pomarančevca. Svilnat jasmin in ylang-ylang vas takoj prevzameta. Osnovo dišave ustvarjata dragocen mošus in sladka vanilja. Ženska dišava Guerlain Terracotta Le Parfum je idealna izbira za pomladne in poletne mesece. Eksotično vzdušje vam pa lahko pričara tudi pozimi, ko vas njena aroma ogreje!

Obkrožite se s čutno dišavo poletja in izrazite svojo čutnost! Ženska dišava Guerlain Terracotta Le Parfum je ustvarjena za sodobne moderne ženske, ki ljubijo poletno vzdušje. Edinstvena okrogla steklenička dišave Guerlain Terracotta Le Parfum ima zlato sredino, ki simbolizira sonce. Steklena okrogla steklenička je v kontrastu s črnim pokrovčkom.

Sestava

Zgornje note
tahitijska gardenija, bergamotka, kokos
Srčne note
jasmin, cvet pomarančevca, ylang ylang
Bazne note
vanilija, mošus
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumerija Guerlain živi z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in s tem spada med najstarejše in najslavnejše na svetu. Od samega začetka leta 1828 ta blagovna znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno v Franciji in je povezana predvsem z dvema mestoma. V zgodovinskem mestu Chartres nastajajo Guerlain ličila in vrhunska kozmetika, v kraju Orphin pa se rojevajo popolne Guerlain dišave. Obe lokaciji povezuje ne le tradicija, temveč tudi umetniško znanje in izpopolnjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlaina, ki je blagovni znamki vdihnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je požel priznanje pariškega visokega plemstva in sredi 19. stoletja se je njegovo ime pojavljalo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes sije v svetu dišav že skoraj 200 let. Kozmetika Guerlain skriva tudi mnogo draguljev, med njimi bodo tonirane kroglice za obraz Guerlain Météorites pravi zaklad vaše kozmetične opreme.

Recenzija Guerlain Terracotta Le Parfum