GUERLAIN Terracotta Nude Glow Powder kompaktni puder za naraven videz

GUERLAIN Terracotta Nude Glow Powder kompaktni puder za naraven videz
GUERLAIN Terracotta Nude Glow Powder kompaktni puder za naraven videz
Brezplačna dostava
odtenek Universal 10 g
40,40

Koda: GUR13329 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 8. 3. 2021

Opis izdelka GUERLAIN Terracotta Nude Glow Powder
Lastnosti

Posvetli vašo kožo kot sončni žarek jutranjega sonca, podpira njeno naravno lepoto in se enostavno prilagodi vsakemu tonu. Kompaktni puder za naravni videz Guerlain Terracotta Nude Glow Compact Powder je na obrazu neverjetno lahek in prijeten, zahvaljujoč praktični embalaži pa ga lahko imate s seboj kjer koli.

Lastnosti:

  • obrazu daje naravno posvetljen videz
  • zagotavlja brezhiben videz obraza cel dan
  • dovoli, da izstopa naravna lepota kože
  • na obrazu je lahek, videti je naravno
  • prilagodi se vsem tonom kože
  • podaljšuje obstojnost tekočega pudra
  • v koži zadrži vlago

Sestava:

  • tehnologija Gemnude Light – kot kameleon se prilagodi vsakemu tonu kože, zgladi kožo in podpira njeno naravno lepoto
  • vlažilne snovi – jamčijo vlaženje kože in njeno udobje
  • pudrasti kosmi – ustvarjajo ultra nežen film, ki se popolnoma prilagodi koži

Navodilo za uporabo:
S pomočjo čopiča narišite na obeh straneh obraza številko tri. Začnite na čelu, nadaljujte k ličnicam in nato čez brado proti vratu. Nato pojdite narahlo s čopičem prek sredino obraza, od čela proti bradi.

Lastnosti

Konsistenca
kompaktna
Odtenek tekočega pudra
light

O blagovni znamki GUERLAIN

Brezčasno znanje in izkušnje, stalne raziskave, inovacije in izpopolnjevanja, pogumni ustvarjalci, legendarni izdelki in kultura lepote kot simbol blagovne znamke. Vse to predstavlja prestižna parfumska hiša Guerlain, katere zgodovina sega daleč v leto 1828.

Že od vsega začetka Guerlain parfume in kozmetiko izdeluje v Franciji. Pri proizvodnji kombinira umetnost obrtništva, vrhunske tehnologije in okoljevarstveno ter družbeno odgovornosti. Ekipe v Guerlainu dan za dnem delajo na razvoju prestižne, a hkrati vzdrževalne kozmetike – v imenu lepote, narave in našega planeta. Zahvaljujoč  dragocenim znanju in izkušnjam je Guerlain prejel priznanje „Living Heritage Company“, ki ga podeljuje francosko ministrstvo za gospodarstvo in industrijo.

V 190 letih je Guerlain v svojo zbirko dodal 1100 dišav. Peto generacijo Guerlain predstavlja Thierry Wasser, ki na svojih potovanjih po svetu išče najbolj dragocene naravne sestavine za proizvodnjo prestižnih dišav – vedno s spoštovanjem do lokalnih prebivalcev in narave.

Preučite široko ponudbo izdelkov Guerlain – od dišav Mon Guerlain, L’Homme Idéal in Aqua Allegoria do ličil L’Essentiel Foundation, bronzerja Terracotta ali legendarnega pudrastega bisera Météorites.

Recenzija GUERLAIN Terracotta Nude Glow Powder