Guerlain Terracotta Sunless

meglica z bronz učinkom za telo

Guerlain Terracotta Sunless meglica z bronz učinkom za telo
150 ml

Koda: GUR03684 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Guerlain Terracotta Sunless
150 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis kozmetike Guerlain Terracotta Sunless

Pripravek Guerlain Terracotta Sunless vam bo pomagal, da boste hitro in enostavno dosegli čudovit odtenek porjavelosti, kot bi bili na morju.

Lastnosti:

  • vlaži in rahlo mehča
  • koži daje bronast pridih

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Lastnosti

Konsistenca
pršilo
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.