GUERLAIN Le Stylo Lèvres črtalo za ustnice

GUERLAIN Le Stylo Lèvres črtalo za ustnice
GUERLAIN Le Stylo Lèvres črtalo za ustnice

Opis izdelka GUERLAIN Le Stylo Lèvres
Lastnosti

Še bolj poudarite lepoto in obliko svojih ustnic. S črtalom za ustnice Guerlain Le Stylo Lèvres boste dosegli najboljše rezultate pri vsakem ličenju. Je izjemno mehko in neverjetno natančno – z njim lahko enostavno narišete konturo ustnic, podaljšate obstojnost šminke in preprečite, da bi se razmazala.

Črtalo za ustnice Le Stylo Lèvres je bilo oblikovano za odlično sodelovanje s šminkami Guerlain, da se boste lahko vedno zanesli na brezhibni rezultat. Vaše ustnice niso bile nikoli tako zapeljive kot s tem satenasto mat »okvirjem«.

Lastnosti:

  • dolgoobstojno črtalo za ustnice
  • ima natančno konico
  • podaljšuje obstojnost šminke
  • onemogoča razmazanje
  • s satenastim mat zaključkom
  • sestavni del svinčnika je šilček

Navodilo za uporabo:
S pomočjo tanke mehke konice občrtajte konture ustnic in jih nato zapolnite s šminko. Da bo šminka še bolj obstojna, lahko s črtalom zapolnite celo površino ustnic.

Lastnosti

Odtenek
bordo

O blagovni znamki GUERLAIN

Brezčasno znanje in izkušnje, stalne raziskave, inovacije in izpopolnjevanja, pogumni ustvarjalci, legendarni izdelki in kultura lepote kot simbol blagovne znamke. Vse to predstavlja prestižna parfumska hiša Guerlain, katere zgodovina sega daleč v leto 1828.

Že od vsega začetka Guerlain parfume in kozmetiko izdeluje v Franciji. Pri proizvodnji kombinira umetnost obrtništva, vrhunske tehnologije in okoljevarstveno ter družbeno odgovornosti. Ekipe v Guerlainu dan za dnem delajo na razvoju prestižne, a hkrati vzdrževalne kozmetike – v imenu lepote, narave in našega planeta. Zahvaljujoč  dragocenim znanju in izkušnjam je Guerlain prejel priznanje „Living Heritage Company“, ki ga podeljuje francosko ministrstvo za gospodarstvo in industrijo.

V 190 letih je Guerlain v svojo zbirko dodal 1100 dišav. Peto generacijo Guerlain predstavlja Thierry Wasser, ki na svojih potovanjih po svetu išče najbolj dragocene naravne sestavine za proizvodnjo prestižnih dišav – vedno s spoštovanjem do lokalnih prebivalcev in narave.

Preučite široko ponudbo izdelkov Guerlain – od dišav Mon Guerlain, L’Homme Idéal in Aqua Allegoria do ličil L’Essentiel Foundation, bronzerja Terracotta ali legendarnega pudrastega bisera Météorites.

Recenzija GUERLAIN Le Stylo Lèvres