Guerlain The Lip Liner

črtalo za ustnice

Guerlain The Lip Liner črtalo za ustnice
Guerlain The Lip Liner črtalo za ustnice
Guerlain The Lip Liner črtalo za ustnice
odtenek 44 Bois de Santal 0,35 g
19,93

Koda: GUR2311 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Guerlain The Lip Liner
odtenek 44 Bois de Santal 0,35 g | 19,93

Opis kozmetike Guerlain The Lip Liner

Svinčnik za ustnice Guerlain The Lip Liner preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic.

Lastnosti:

  • popolno oblikuje in poudarja ustnice
  • prijetna kremasta tekstura
  • je odličen pripomoček za oblikovanje ustnic
  • ima dolgotrajen učinek
  • preprečuje razmaz šminke čez robove ustnic

Navodilo za uporabo:
S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice.

Lastnosti

Vodoodporno
no

O blagovni znamki Guerlain

Francoska parfumska hiša Guerlain se ukvarja z lepoto in ustvarjalnostjo že skoraj dve stoletji in sodi med najstarejše in najbolj slavne na svetu. Od samega začetka leta 1828 znamka ponosno izdeluje vse svoje izdelke izključno le v Franciji in je povezana zlasti z dvema mestoma. V zogodovinkem mestu Chartres nastaja dekorativna in premijska kozmetika in v kraju Orphin popolne dišave Guerlain. Obe lokaciji povezuje ne samo tradicija, temveč tudi umetniški know-how in prefinjene tehnologije.

Vse se je začelo pri kemiku in inovatorju Pierre-François P. Guerlainu, ki je blagovni znamki vdahnil življenje in je vanjo vložil ves svoj talent. Kmalu je dobil prijaznost pariškega visokega plemstva in v polovici 19. stoletja je njegovo ime zvenelo v vseh modnih krogih. Parfum Guerlain je postal pojem in ikona in danes je na vrhuncu v svetu dišav že skoraj 200 let. Guerlain kozmetika skriva tudi številne uspešnice, med katerimi so najbolj znani biseri Guerlain Météorites, ki bodo resnični dragulj v vaši kozmetični opremi.

free delivery