GUERLAINVol de Nuit toaletna voda za ženske

GUERLAIN Vol de Nuit toaletna voda za ženske
GUERLAIN Vol de Nuit toaletna voda za ženske
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
106,00

Prihranite 39%
75 ml
63,90

Koda: GUR14162 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis GUERLAIN Vol de Nuit
Sestava

Poduhajte in se podajte na potovanje v neskončnost. Toaletna voda za ženske Guerlain Vol de Nuit je skrivnostna in hkrati presenetljiva, enako kot nepričakovana nočna pustolovščina pod okriljem teme in utripajočih zvezd. Prepustite se tej mistični, neobičajni dišavi, s katero boste vedno povsem edinstveni.

  • izrazita, orientalsko-lesna dišava s cipresnimi elementi
  • nepogrešljivi dodatek karizmatične in zahtevne ženske
  • odlična za večerne priložnosti in pomembne dogodke

Sestava dišave
Razkošna orientalska dišava Guerlain Vol de Nuit se v uvodu predstavi s presenetljivo svežimi in lahkimi notami, v katerih prevladuje eterični zeleni galbanum. Dišava nato razvije cvetlične tone, v katerih boste prepoznali narciso, vijolico, vrtni nagelj, jasmin in vrtnico. Ta cvetoča združitev odlično poudarja samozavesten in nedotakljiv značaj celotne dišavne sestave. Dolg zaključek je v znamenju lesnih tonov, ki v dišavo vnašajo ščepec eksotike in pristnosti.

Zgodba dišave
Toaletna voda Guerlain Vol de Nuit je del kolekcije Patrimoine, ki jo sestavljajo legendarne dišave, ki jih je več kot sto let ustvarjalo kar pet generacij. Njen cilj je ohranjanje tradicionalne umetnosti parfumerstva.

Najbolj prefinjena in skrivnostna dišava te linije je nastala v čast pogumne novele slavnega pisatelja Antoina de Saint-Exupéryja. Edinstveno stekleničko krasi 69 čebel, ki so legendarni simbol blagovne znamke Guerlain.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
galbanum
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vrtnica, vijolica, nagelj, jasmin, narcisa
Vrsta dišave
orientalske, cipresne

O blagovni znamki GUERLAIN

Brezčasno znanje in izkušnje, stalne raziskave, inovacije in izpopolnjevanja, pogumni ustvarjalci, legendarni izdelki in kultura lepote kot simbol blagovne znamke. Vse to predstavlja prestižna parfumska hiša Guerlain, katere zgodovina sega daleč v leto 1828.

Že od vsega začetka Guerlain parfume in kozmetiko izdeluje v Franciji. Pri proizvodnji kombinira umetnost obrtništva, vrhunske tehnologije in okoljevarstveno ter družbeno odgovornosti. Ekipe v Guerlainu dan za dnem delajo na razvoju prestižne, a hkrati vzdrževalne kozmetike – v imenu lepote, narave in našega planeta. Zahvaljujoč  dragocenim znanju in izkušnjam je Guerlain prejel priznanje „Living Heritage Company“, ki ga podeljuje francosko ministrstvo za gospodarstvo in industrijo.

V 190 letih je Guerlain v svojo zbirko dodal 1100 dišav. Peto generacijo Guerlain predstavlja Thierry Wasser, ki na svojih potovanjih po svetu išče najbolj dragocene naravne sestavine za proizvodnjo prestižnih dišav – vedno s spoštovanjem do lokalnih prebivalcev in narave.

Preučite široko ponudbo izdelkov Guerlain – od dišav Mon Guerlain, L’Homme Idéal in Aqua Allegoria do ličil L’Essentiel Foundation, bronzerja Terracotta ali legendarnega pudrastega bisera Météorites.

Recenzija GUERLAIN Vol de Nuit