G.U.M Easy Floessers

zobna nitka

G.U.M Easy Floessers zobna nitka
G.U.M Easy Floessers zobna nitka
G.U.M Easy Floessers zobna nitka
30 kos
2,40

Koda: GUM0128 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek, 28. 9. 2018
G.U.M Easy Floessers
30 kos | 2,40

Opis kozmetike G.U.M Easy Floessers

Zobna nitka G.U.M Easy Floessers je pomemben dodatek pri medzobni negi. Pomaga v boju proti bakterijam tam, kjer jih zobna ščetka ne doseže.

Lastnosti:

  • odstranjuje zobne obloge pod linijo dlesni
  • ima voščeno površino
  • odstranjuje ostanke jedi
  • osvežuje zadah

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte po običajnem čiščenju zob za dodatno čiščenje medzobnih prostorov ali po jedi za odstranjevanje zataknjene hrane.

O blagovni znamki G.U.M

Kozmetika G.U.M | G.U.M – celotno zdravje se začenja v ustih. Blabovna znamka GUM predstavlja najstarešjo kompleksno serijo izdelkov za nego ustne votline. Lastni jo SUNSTAR, vodilno svetovno podjetje na področju ustne higiene, ki je bilo ustanovljeno leta 1932.
Podjetje Sunstar, ki se poleg zobne higiene ukvarja tudi z nego telesa, življenskim okoljem in vrhunskimi tehnologijami, ima za svoj cilj pomagati ljudem, da lahko dobijo in ohranijo zdravje in izboljšati kakovost življenja. Zato raziskuje možne povezave med boleznijo dlesni in drugimi hudimi boleznimi, kot so na primer  kardiovaskularne bolezni ali diabetes. Razvijajo vrhunske, klinično preverjene izdelke za celotno higieno ustne votline vedno v sodelovanju z zobnimi strokovnjaki in na podlagi najbolj sodobnih znanj in raziskav iz celega sveta.
Posebno pozornost posveča Sunstar parodontozi. Osredotoča se v glavnem na poznavanje vzrokov in mehanizmov in le tako lahko razvija resnično učinkovite proizvode za borbo proti paradontozi, ki prizadeva približno 70% svetovnega prebivalstva.
Ustne vode, spreji in tablete, zobne in medzobne krtačke, zobne paste, ki so namenjene različnim problemom ... Vsi izdelki blagovne znamke GUM vam pomagajo zagotoviti zdravo ustno votlino, čiste, lepe zobe in sveži dih. Hkrati pa zaradi usmerjene nege proti ustnim bakterijam preprečujejo njihovo širjenje do celega telesa skozi krvni obtok. Na ta način ščitijo pred resnimi zdravstvenimi problemi.
Moto blagovne znamke je: „Negujte svoja usta in na ta način skrbite za svoje celotno zdravje.“

Menu