Hanae Mori Hanae Mori Butterfly

parfumska voda za ženske 100 ml

Hanae Mori Hanae Mori Butterfly parfumska voda za ženske 100 ml
Hanae Mori Hanae Mori Butterfly parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml
47,30

Koda: HAM0111 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 23. 8. 2019
Hanae Mori Hanae Mori Butterfly
100 ml | 47,30

Opis parfuma Hanae Mori Hanae Mori Butterfly

Parfumska voda Hanae Mori Hanae Mori Butterfly je pristno ženska dišava, s katero boste v vsaki družbi vzbudili pozornost.

  • sladka sadna dišava
  • za romantično žensko
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Sestava
bolgarska vrtnica, cedra, črni ribez, jagoda, jasmin, mandljevec, palisander, potonika, robide, sandalovina, ylang ylang
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Hanae Mori

Parfumi Hanae Mori izhajajo iz delavnice istoimenske japonske modne blagovne znamke, ki je občudovana po vsem svetu. To slovito blagovno znamko je ustanovila japonska modna oblikovalka Hanae Mori, ki spada med najbolj uspešne ženske na področju modne industrije. Prav tako nenavadni in edinstveni, kot oblačila blagovne znamke Hanae Mori, so tudi njeni parfumi – unikatni in popolnoma nezamenljivi. Luksuzni parfumi Hanae Mori spadajo v portfelj podjetja že od leta 1996. Prvi parfum je imel naslov Hanae Mori in takoj je dobil veliko občudovanje s strani žensk. Od tega časa se je kolekcija parfumov Hanae Mori razrasla v zelo širok spekter različnih vonjev. Parfumi Hanae Mori vas lahko že na prvi pogled prevzamejo s svojim lepim in igrivim dizajnom. V njihovi sestavi boste našli sveže sadne in cvetlične tone, ki jih dopolnjuje zapeljiva lesna osnova. S parfumi Hanae Mori se boste počutili zelo elegantni, urejeni in sveži v kakršni koli situaciji!

Recenzija Hanae Mori Hanae Mori Butterfly

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!