HerbadentHexagonal zobna ščetka soft

Herbadent Hexagonal zobna ščetka soft
Herbadent Hexagonal zobna ščetka soft
zobna ščetka soft

Koda: HRD00066 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Herbadent Hexagonal
Lastnosti

Zobna ščetka Herbadent Hexagonal ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo.

Lastnosti:

  • lošči površino zob
  • enostavna za uporabo
  • odstranjuje zobne obloge

Navodilo za uporabo:
Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.

Lastnosti

Trdota vlaken
soft

O blagovni znamki Herbadent

Herbadent je blagovna znamka tradicionalnega češkega proizvajalca zeliščnih izdelkov za nego zob. Zgodovina podjetja sega do leta 1897, ko je bilo ustanovljeno podjetje z naslovom Pivovarna in vinska klet za ječmenovo vino Praga Smichov, ki od leta 1901 proizvaja zdravilna vina.

V 60. letih prejšnjega stoletja je bila prvič vložena zeliščna mešanica navadnega repika, kamilice, žajblja in srčne moči, ki je do danes osnova vseh zeliščnih izdelkov Herbadent. Leta 2011 je nastalo samostojno podjetje, ki nosi ime svojega najbolj priljubljenega izdelka za zdravljenje parodontoze, Herbadent s.r.o.

V ponudbi Herbadent boste našli poleg omenjenih zeliščnih vin tudi zobne paste, ustne vode ali zobne ščetke. Leta 2014 je bila prvič predstavljena nežna zobna ščetka za češko fundacijo z naslovom Světluška (kresnica), pri čemer je bil dobiček iz prodaje teh zobnih ščetk podarjen za pomoč slepim in slabovidnim. Podjetje je nato dobilo prestižno nagrado Najbolj velikodušen darovalec leta 2014.

Recenzija Herbadent Hexagonal