Herbadent Hexagonal

zobna ščetka soft

Herbadent Hexagonal zobna ščetka soft
Herbadent Hexagonal zobna ščetka soft
Herbadent Hexagonal zobna ščetka soft
zobna ščetka soft
2,90

Koda: HRD00069 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Herbadent Hexagonal
zobna ščetka soft | 2,90

Opis kozmetike Herbadent Hexagonal

Zobna ščetka Herbadent Hexagonal ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo.

Lastnosti:

  • lošči površino zob
  • enostavna za uporabo
  • odstranjuje zobne obloge

Navodilo za uporabo:
Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.

O blagovni znamki HerbadentHerbadent je blagovna znamka tradicionalnega češkega proizvajalca zeliščnih izdelkov za nego zob. Zgodovina podjetja sega do leta 1897, ko je bilo ustanovljeno podjetje z naslovom Pivovarna in vinska klet za ječmenovo vino Praga Smichov, ki od leta 1901 proizvaja zdravilna vina.

V 60. letih prejšnjega stoletja je bila prvič vložena zeliščna mešanica navadnega repika, kamilice, žajblja in srčne moči, ki je do danes osnova vseh zeliščnih izdelkov Herbadent. Leta 2011 je nastalo samostojno podjetje, ki nosi ime svojega najbolj priljubljenega izdelka za zdravljenje parodontoze, Herbadent s.r.o.

V ponudbi Herbadent boste našli poleg omenjenih zeliščnih vin tudi zobne paste, ustne vode ali zobne ščetke. Leta 2014 je bila prvič predstavljena nežna zobna ščetka za češko fundacijo z naslovom Světluška (kresnica), pri čemer je bil dobiček iz prodaje teh zobnih ščetk podarjen za pomoč slepim in slabovidnim. Podjetje je nato dobilo prestižno nagrado Najbolj velikodušen darovalec leta 2014.

free delivery