Hermès Jour d'Hermès Gardéniaparfumska voda za ženske

Hermès Jour d'Hermès Gardénia parfumska voda za ženske
Hermès Jour d'Hermès Gardénia parfumska voda za ženske
85 ml

Koda: HER0787 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Hermès Jour d'Hermès Gardénia
Sestava

Očarljiva dišava za ženske Hermés Jour d'Hermes Gardenia diši kot razcvetel vrt. Obkrožite se s svežim vonjem cvetlic in pozabite na vsakdanje skrbi! S to dišavo se boste počutili privlačno in neodvisno. V odlični steklenički vas čaka naročje, polno cvetlic!

Sestava dišave za ženske Hermés Jour d'Hermes Gardenia je polna najbolj opojnih cvetličnih esenc. Mednje sodijo zapeljivi cvetni listki vrtnic, očarljive gardenije, svilnat jasmin in čutna tuberoza. Unikatna cvetlična kompozicija vas popolnoma očara in vam pričara nasmeh na ustnice. Ta prelestni cvetlični šopek deluje zelo nadčasovno in je odličen za dnevno nošenje. Na romantičnem sestanku lahko ustvari zelo prijetno razburljivo vzdušje.

Čistoča cvetlične dišave Hermés Jour d'Hermes Gardenia je popolnoma nepremagljiva in hkrati opojna. Njena aroma deluje zelo elegantno in na koži pušča nezamenljiv podpis. Edinstvenost dišave Hermés Jour d'Hermes Gardenia je še poudarjena z mogočno stekleno stekleničko v elegantnem dizajnu, ki jo dopolnjuje bel pokrovček.

Sestava

Sestava
vrtnica, tuberoza, jasmin, gardenija
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Hermès

p>Parfumi Hermes | Hermes – Francoska modna blagovna znamka s poudarkom na visoko kakovostnih usnjenih modnih dodatkih in luksuznih parfumih ima ime po ustanovitelju Thierry Hermesu. Ustanovljena je bila leta 1837 v Parizu in prvotno izdelala sedla za konje in drugo opremo za jahanje, potem torbice, nakit, ure in strehe kabrioletov. Prva torbica je bila narejena leta 1922, nato pa so oblikovali še v različnih velikostih, barvah in stilih. Trenutno jih kupujejo slavne osebe. Parfumi Hermes segajo med priljubljene znamke na trgu in prvič so se pojavili leta 1950. Hermes je zvest usnju tako z vsebino kot z embalažo.

Recenzija Hermès Jour d'Hermès Gardénia