HermèsTerre d’Hermès darilni set IV. za moške

Hermès Terre d’Hermès darilni set IV. za moške
Hermès Terre d’Hermès darilni set IV. za moške

Koda: HER03187 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

toaletna voda 100 ml + gel za prhanje za telo in lase 80 ml

Opis Hermès Terre d’Hermès
Sestava

Podprite intenzivnost svoje priljubljene dišave. Set parfumov za moške Hermès Terre d’Hermès vsebuje poleg dišave tudi negovalno kozmetiko, da bo vaša vsakodnevna rutina v kopalnici odlično usklajena.

Lastnosti:

  • dišava, podarjena v setu, veselje pomnoži
  • set na prvi pogled pritegne z lepim pakiranjem
  • parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša
  • razveseli vsakega moškega

Vsebina seta:

  • toaletna voda 100 ml
  • gel za prhanje za telo in lase 80 ml

Sestava

Vrsta dišave
začimbne, lesne
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Hermès

Francoska blagovna znamka Hermès, znana po svojih usnjenih torbicah in svilenih rutah, je v svetu mode pravi simbol razkošja. Veliko ji pomenijo prvovrstna kakovost, natančnost in eleganca, kar v sebi odražajo tudi Hermès parfumi.

Zgodovina blagovne znamke sega že v leto 1837, ko je Thierry Hermès odprl lastno trgovino in pod blagovno znamko Hermès prodajal prvovrstna konjska sedla, uzde in druge jahalne potrebščine. Skozi čas so se konjski vozovi začeli umikati avtomobilom, čemur se je prilagodila tudi blagovna znamka, ki je prišla z usnjenimi torbami, nahrbtniki in torbicami. Ikonična Kelly bag, poimenovana po monaški kneginji in igralki Grace Kelly, ali legendarna Birkin bag, oblikovana v sodelovanju z igralko Jane Birkin, še vedno spadata med najslavnejše torbice vseh časov.

Prvi parfum Hermès je luč sveta ugledal na polovici prejšnjega stoletja. Zdaj ima blagovna znamka v ponudbi več kot 100 dišav. Najbolj priljubljen moški parfum Hermès je lesna dišava Hermès Terre d’Hermès s citrusnimi in začimbnimi toni. Pri ženskah je za spremembo zelo uspešna cvetlična Hermès dišava z aromatičnim ingverjem in citrusi Twilly d’Hermès. Vredne pozornosti so tudi ženska cvetlična dišava Hermès Kelly Calèche, uniseks toaletna voda Hermès Le Jardin De Monsieur Li in Hermès voda za po britju.

Recenzija Hermès Terre d’Hermès