Hermès Terre d'Hermès

darilni set XVII.

Hermès Terre d'Hermès darilni set XVII.
Hermès Terre d'Hermès darilni set XVII.
Hermès Terre d'Hermès darilni set XVII.
parfum 75 ml + parfum 12,5 ml + balzam za po britju 40 ml
106,50

Koda: HER0934 | Več kot 20 kosov na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

kos
DPD
torek, 23. 10. 2018
Hermès Terre d'Hermès
parfum 75 ml + parfum 12,5 ml + balzam za po britju 40 ml | 106,50

Opis parfuma Hermès Terre d'Hermès

Hermes Terre D'Hermes je luksuzna nežno začinjena dišava za moške. Prepustite se moči in energiji, ki s saboj prinaša praznovanje moškega ega. Razvajajte se z močnimi zemeljskimi toni cedre in vetiverja v kombinaciji z nežnimi začimbami in svežo grenivko. Parfum Terre D'Hermes boste ljubili zaradi edinstvenosti, ki daje vsakemu moškemu odmerek samozavesti in elegance.

Prepustite se razkošju Hermesa. Dišave Hermes so kombinacija elegantne klasike s sodobnim pridihom. Takšna je tudi dišava Hermes Terre D'Hermes. Poudarite svoje ego in razvajajte svoje čute. Boste dobili moč in energijo. S parfumom Terre D'Hermes postanete nepremagljivi!

Sestava

Vrsta dišave
lesne, začimbne

O blagovni znamki Hermès

Parfumi Hermes | Hermes – Francoska modna blagovna znamka s poudarkom na visoko kakovostnih usnjenih modnih dodatkih in luksuznih parfumih ima ime po ustanovitelju Thierry Hermesu. Ustanovljena je bila leta 1837 v Parizu in prvotno izdelala sedla za konje in drugo opremo za jahanje, potem torbice, nakit, ure in strehe kabrioletov. Prva torbica je bila narejena leta 1922, nato pa so oblikovali še v različnih velikostih, barvah in stilih. Trenutno jih kupujejo slavne osebe. Parfumi Hermes segajo med priljubljene znamke na trgu in prvič so se pojavili leta 1950. Hermes je zvest usnju tako z vsebino kot z embalažo.