Hermès Terre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2014

parfum za moške 75 ml

Hermès Terre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2014 parfum za moške 75 ml
Hermès Terre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2014 parfum za moške 75 ml
parfum za moške 75 ml

Koda: HER0465 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Hermès Terre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2014
parfum za moške 75 ml

Opis parfuma Hermès Terre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2014

Toaletna voda Hermes Terre D'Hermes je parfum za moške, ki prihaja iz delavnic priznanega francoskega modnega doma Hermes. Parfumi Hermes se odlikujejo po tem, da so navdihnjeni z naravno lepoto in čistim vzdušjem narave. Veliko parfumov upošteva dejstvo, da se podjetje posebej ukvarja s proizvodnjo usnjenih torbic in pogosto vsebujejo prav aromo usnja. Kompozicije parfumov Hermes so vedno zelo naravne, ampak hkrati zelo privlačne. Vzbudijo v človeku naravno nagonskost. Prav to velja tudi za parfum Terre D'Hermes, ki je bil narejen leta 2009.

Parfum Terre D'Hermes ima zelo presenetljiv značaj. Deluje močno s svojimi temnimi toni, ampak hkrati vsebuje nekaj nežnega in posebno očarljivega. Pristane vsakemu moškemu, ki se ne boji iskati v vsakdanjosti življenja izjemnih in presenetljivih trenutkov. Vzdušje, ki ga ta parfum ustvarja deluje nepremagljivo in sigurno ne pusti nikogar pri miru. Parfum vsebuje temeljne prvine, ki ustvarjajo bistvo možatosti in naravne moči in poudarjajo osebnost svojega uporabnika. Dišava D'Hermes deluje klasično, čeprav se v njenem razvoju pogosto pojavljajo nenavadne in presenetljive prvine, ki ji dodajajo novo energijo.

Kompozicija toaletne vode Terre D'Hermes je ustvarjena zelo genialno iz minimalnega števila prvin, ki se med seboj popolnoma ujemajo. Odpira se s presenetljivo dominantno citrusno aromo grenivke in pomaranče, ki ju dopolnjuje močan poper. Kasneje se pridruži vonj vetiverja, ki ga poudarja vzdušje vlažnega poletnega gozda. Tega zastopa topel vonj cedre. Parfum je namenjen za vsako obdobje leta in vsako vreme. Vsakič prevzame drugačno obliko in prevlada ena od njegovih dominant.

Steklenička parfuma je narejena tako, da ne pusti nikogar hladnega in pritegne k sebi veliko število pogledov. Deluje zelo elegantno, luksuzno in magnetično privlačno. Kombinacija stekla, kovinskih prvin in črnega pokrovčka spominja na močan možat značaj celotnega parfuma.

Sestava

Zgornje note
pomaranča
Srčne note
poper
Bazne note
benzoin, cedra, pačuli, vetiver
Vrsta dišave
lesne, začimbne

O blagovni znamki Hermès

Parfumi Hermes | Hermes – Francoska modna blagovna znamka s poudarkom na visoko kakovostnih usnjenih modnih dodatkih in luksuznih parfumih ima ime po ustanovitelju Thierry Hermesu. Ustanovljena je bila leta 1837 v Parizu in prvotno izdelala sedla za konje in drugo opremo za jahanje, potem torbice, nakit, ure in strehe kabrioletov. Prva torbica je bila narejena leta 1922, nato pa so oblikovali še v različnih velikostih, barvah in stilih. Trenutno jih kupujejo slavne osebe. Parfumi Hermes segajo med priljubljene znamke na trgu in prvič so se pojavili leta 1950. Hermes je zvest usnju tako z vsebino kot z embalažo.

Recenzija Hermès Terre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2014

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!