Hermès Un Jardin Sur Le Toit

toaletna voda uniseks 100 ml

Hermès Un Jardin Sur Le Toit toaletna voda uniseks 100 ml
Hermès Un Jardin Sur Le Toit toaletna voda uniseks 100 ml
Hermès Un Jardin Sur Le Toit toaletna voda uniseks 100 ml
Hermès Un Jardin Sur Le Toit toaletna voda uniseks 100 ml
100 ml
68,20

Koda: HER0129 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Hermès Un Jardin Sur Le Toit
100 ml | 68,20

Opis parfuma Hermès Un Jardin Sur Le Toit

Toaletna voda Hermes Un Jardin Sur Le Toit je primerna tako za moške kot za ženske. Ta uniseks parfum prihaja iz znamenite francoske modne hiše Hermes. Za parfume Hermes je značilno to, da se zgledujejo po naravni lepoti in čisti atmosferi narave. Veliko parfumov vsebuje aromo usnja, saj se podjetje ukvarja predvsem z izdelavo usnjenih torbic. Blagovna znamka Hermes se je pred kratkim zapisala v podzavest predvsem s svojo kolekcijo Un jardin. Parfum Sur Le Toit je četrti po vrsti v tej kolekciji, svetu mode pa je bil predstavljen leta 2011.

Toaletna voda se zgleduje ozračju v poletnem vrtu glavnega sedeža podjetja Hermes. Deluje zelo nežno in sveže. Kombinira vse glavne simbole poletja in jih kaže v kristalno čisti podobi. Vzbuja podobne občutke, kot če stopite v sanjski vrt, ki ga je ravnokar osvežil poletni dež, svež veter pa k vam nese vse dišave, ki vas napolnjujejo z občutkom neskončne energije in dobrega razpoloženja. Ker je namenjen ženskam in moškim, poudarja splošne, neobarvane elemente, ki ustrezajo obema spoloma. Izpostavlja individulanost, energičnost in navdušenje do življenja svojega uporabnika in tako kaže na njegovo edinstvenost. Všeč bo predstavnikom obeh spolov, ki imajo raje bolj nežne in sveže vonje. Un Jardin Sur Le Toit bodo vzljubile ženske, ki rade naglasijo svojo naravno privlačnost, in moški, ki se ne bojijo pokazati svoje nežnejše plati osebnosti, čeprav pri tem ne zgubijo niti koščka svoje moškosti.

Dišeča kompozicija se odpira z osvežujočimi, čistimi toni sveže zelene trave, ki so kombinirani s sadnimi prvinami sveže narezanega, nekoliko nezrelega, še kiselkastega jabolka in sladke hruške. Dišava se gladko nadaljuje v nežne, cvetlične motive romantične vrtnice in magnolije. Na koncu se dišava prelevi v privlačno aromo rožmarina, ki celotno dišavo obogati in ji doda polnejšo in temnejšo prvino. Dišava je bolj primerna za tople poletne dni in večere, ki pride njen svež karakter najbolj do izraza.

Steklenička parfuma popolnoma spodbuja naravnost celotne dišave. Zasnovana je v sveže zeleni barvi in tako dopolnjuje zadnji košček do popolnosti parfuma Un Jardin Sur Le Toit.

Sestava

Sestava
hruška, jabolko, magnolija, rožmarin, trava, vrtnica
Vrsta dišave
aromatične, sadne

O blagovni znamki Hermès

Parfumi Hermes | Hermes – Francoska modna blagovna znamka s poudarkom na visoko kakovostnih usnjenih modnih dodatkih in luksuznih parfumih ima ime po ustanovitelju Thierry Hermesu. Ustanovljena je bila leta 1837 v Parizu in prvotno izdelala sedla za konje in drugo opremo za jahanje, potem torbice, nakit, ure in strehe kabrioletov. Prva torbica je bila narejena leta 1922, nato pa so oblikovali še v različnih velikostih, barvah in stilih. Trenutno jih kupujejo slavne osebe. Parfumi Hermes segajo med priljubljene znamke na trgu in prvič so se pojavili leta 1950. Hermes je zvest usnju tako z vsebino kot z embalažo.

Ocena Hermès Un Jardin Sur Le Toit

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!