Histoires De Parfums 1740parfumska voda za moške

Histoires De Parfums 1740 parfumska voda za moške
Histoires De Parfums 1740 parfumska voda za moške
120 ml

Koda: HIS2844 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis parfuma Histoires De Parfums 1740

Parfumska voda Histoires De Parfums 1740 je nenavadno čutna dišava, ki povzroča zasvojenost in v katero se zaljubite vi in tudi vaša okolica!

  • usnjena dišava
  • za sodobnega samozavestnega moškega
  • za večerne dogodke in posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
bergamotka, pelin
Srčne note
kardamom, koriander, pačuli
Bazne note
breza, cedra, elemi, labdanum, smilj, usnje, vanilija
Vrsta dišave
lesne, orientalske

O blagovni znamki Histoires De Parfums

Parfumi Histoires De Parfums spominjajo s svojo aromo na izrazite zgodovinske dogodke in junake, ki so se vpisali v svetovno zgodovino. Zahvaljujoč zelo originalni ideji lahko poduhate na primer vzdušje leta 1889, ko je bil v Parizu prvič odprt kabaret Moulin Rouge, ali se vrnete v revolucijsko leto 1969, ki v sebi skriva pravo vzdušje hipijev. Edinstveno idejo, da se lahko z vonjem parfuma posname zgodovinski dogodek, je imel izredno kreativni francoski oblikovalec Gérald Ghislain, ki je resničen ljubimec parfumske industrije. Unikatni parfumi Histores De Parfums spadajo v skupino tako imenovanih niche parfumov in so narejeni v skladu s francosko tradicijo. Njihova luksuzna in plemenita aroma vas popolnoma prevzame! Za izdelavo parfumov Histoires De Parfums uporabljajo le najbolj kakovostne in luksuzne sestavine. Velika prednost je njihova izredno dolga obstojnost. Originalni parfumi Histoires De Parfums so ustvarjeni za resnične ljubimce dišav, ki ljubijo pravo kakovost in prefinjenost.

Recenzija Histoires De Parfums 1740

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!