Histoires De Parfums Tubereuse 3 Animaleparfumska voda za ženske

Histoires De Parfums Tubereuse 3 Animale parfumska voda za ženske
Histoires De Parfums Tubereuse 3 Animale parfumska voda za ženske
120 ml

Koda: HIS2849 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € lahko v košarici izberete izmed 12 odličnih izdelkov.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Opis parfuma Histoires De Parfums Tubereuse 3 Animale

Parfumska voda Histoires De Parfums Tubereuse 3 Animale je poklon naravni lepoti, ženskosti in eleganci. Odlično bo poudarila vaš naravni čar in sproščeno prefinjenost.

  • sladka dišava
  • za čutno žensko
  • za večerne dogodke in posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
kumquat, neroli, tuberoza
Srčne note
sliva, trava, tuberoza
Bazne note
lesne note, smilj, tobak, tuberoza
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Histoires De Parfums

Parfumi Histoires De Parfums spominjajo s svojo aromo na izrazite zgodovinske dogodke in junake, ki so se vpisali v svetovno zgodovino. Zahvaljujoč zelo originalni ideji lahko poduhate na primer vzdušje leta 1889, ko je bil v Parizu prvič odprt kabaret Moulin Rouge, ali se vrnete v revolucijsko leto 1969, ki v sebi skriva pravo vzdušje hipijev. Edinstveno idejo, da se lahko z vonjem parfuma posname zgodovinski dogodek, je imel izredno kreativni francoski oblikovalec Gérald Ghislain, ki je resničen ljubimec parfumske industrije. Unikatni parfumi Histores De Parfums spadajo v skupino tako imenovanih niche parfumov in so narejeni v skladu s francosko tradicijo. Njihova luksuzna in plemenita aroma vas popolnoma prevzame! Za izdelavo parfumov Histoires De Parfums uporabljajo le najbolj kakovostne in luksuzne sestavine. Velika prednost je njihova izredno dolga obstojnost. Originalni parfumi Histoires De Parfums so ustvarjeni za resnične ljubimce dišav, ki ljubijo pravo kakovost in prefinjenost.

Recenzija Histoires De Parfums Tubereuse 3 Animale

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!