Sveži trendi dišav za dom

 Enako, kot smo navajeni menjati svoje parfume glede na letni čas, razpoloženje ali trenutni navdih, lahko spreminjamo tudi vonj svojega doma. S pravilno izbrano dišavo za dom bomo ustvarili prijetno vzdušje in poskrbeli za čisto ozračje. 

Trend 1: Naravni voski

Da boste v prijetnem vonju lahko uživali brez tveganja slabše kakovosti zraka, izberite sveče, izdelane iz naravnih voskov. Sojine sveče proizvajajo kar do 90 odstotkov manj saj od parafinskih.
 
Ljubitelji intenzivnih vonjev sploh ne bodo hoteli zapustiti doma, če bodo tega opremili s svečo iz kokosovega voska. Ta naravni material lahko shrani veliko količino dišave, njegovo aromo pa je čutiti še dolgo po tem, ko sveča ugasne.
 

Trend 2: Drugo življenje embalaže

 Zaradi kakovostne izdelave in izvirnega videza so embalaže sveč kot ustvarjene za poznejšo uporabo v gospodinjstvu. Dovolj je, da celoten kozarček z ostanki nezgorelega voska za nekaj ur postavite v zamrzovalnik. Nato boste preostali vosek in podložek za stenj enostavno odstranili z nožem.
 
Kozarčki se lahko spremenijo v odlične pripomočke za organizacijo vaših ličil in čopičev za ličenje. Dobro vam bodo služili kot cvetlični lončki za manjše kaktuse in zelišča.

Trend 3: Čiščenje doma

Pravi hit zadnjih sezon so katalitične svetilke. Gorilnik prižgite le za nujno potreben čas, da se svetilka segreje, po nekaj minutah pa ga upihnite. Pri tako sproženi katalitični reakciji se sproščajo molekule, ki nevtralizirajo neželene bakterije in vonjave. Vaš dom bo lepo odišavljen, obenem pa tudi bolj zdrav.
 
Čistilne lastnosti svetilke bodo cenili predvsem alergiki, lastniki domačih ljubljenčkov in strastni kuharji. Katalitična svetilka bo hkrati lep okras za vsako polico.

Trend 4: Osvežitev in dišava v enem

Sodobna rešitev za svež zrak so ultrazvočni difuzorji. Ti bodo vašo sobo enakomerno osvežili z nežno vodno paro in zaradi vsebnosti eteričnih olj pričarali prijetno vzdušje. Obenem bodo poskrbeli za okusno popestritev kateregakoli notranjega prostora.
 
Najnovejši sonični difuzorji ponujajo tudi funkcijo terapije z mehko svetlobo, s katero lahko pozitivno stimulirajo vaše čute.
Filter
Cenovni razpon

do

Vrsta dišave za dom
Darila in akcije
Ocena
  •   58
  •   9
  •   2
  •   1
  •   4
Najbolj prodajani