House 99 Polish Upgel za umivanje za telo in lase

House 99 Polish Up gel za umivanje za telo in lase
House 99 Polish Up gel za umivanje za telo in lase
150 ml

Koda: H990005 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Z oddajo soglašate z obdelavo e-naslova za namene obveščanja o dostopnosti izbranega artikla s strani družbe Notino s.r.o. do posredovanja takšnega e-sporočila oziroma največ za eno leto. Upravičeni ste, da svoje soglasje kadar koli prekličete. Več informacij je na voljo v načelih varstva osebnih podatkov.​.

Opis izdelka House 99 Polish Up
Lastnosti

Pravi gel za prhanje kožo ne le dobro čisti, ampak tudi osveži, navlaži in še dodaja energijo. Gel za prhanje za telo in lase House 99 Polish Up vam pri prhanju vedno ponudi ustrezno nego, bodisi že zjutraj, ko se zbudite, ali po pravkar končanem treningu.

Pri svojem načinu življenja in vsakdanjih športnih aktivnostih  David Beckham potrebuje gel za prhanje, ki poskrbi za vse pomembne funkcije. Gel za umivanje Polish Up vas vedno spodbudi tako, da lahko pokažete vse, kar v vas je.

Lastnosti:

  • kožo učinkovito rešuje vseh nečistoč
  • koži nudi intenziven hladilni učinek – kar za 4 °C
  • neguje in daje energijo
  • kožo pušča navlaženo 24 ur

Sestava:

  • mentol – prinaša takojšnjo osvežitev
  • kvinoja – je vir več vitaminov
  • coco-betain in LAS™ tehnologije
  • spirulina – zelena alga, ki vsebuje klorofil in minerale

Kako nanašati:
Nanašajte na mokro kožo celega telesa in/ali na lase. Spenite in nato sperite. Primerno za vsakodnevno uporabo.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip las
za vse vrste las
Tip kože
za vse vrste kože
Tip lasišča
vse vrste lasišča

O blagovni znamki House 99

David Beckham, nogometna in modna ikona, predstavlja novo znamko kozmetične nege za moške. „Nega kože zame ni samo to, kako izgledate, temveč tudi to, kako se počutite,“ pravi Beckham. Moška kozmetika House 99 je zlasti o občutku udobja in hkrati tudi o preizkušanju novih stvari in svojim uporabnikom nudi možnost izpeljati svoj videz do popolnosti. „Ustvaril sem House 99, da bi navdušil vse moške, da se ne bojijo poskusiti nekaj novega in se lahko tudi doma počutijo odlično, kot da bi pravkar prišli iz brivnice.“

David se je v sodelovanju z znamko L’Oréal meseca ukvarjal s preizkušanjem najboljših sestavin ne samo v laboratorijih, temveč tudi pri profesionalnih brivcih v brivnicah. Počasi so naredili številna raziskovanja, na podlagi katerih so nastali resnično kakovostni izdelki, ki vam bodo pomagali ustvariti točno tak videz, ki si ga želite.

Recenzija House 99 Polish Up