Preskoči na glavno vsebino
Huda Beauty Faux Filter Concealer dolgoobstojni korektor
Huda Beauty Faux Filter Concealer dolgoobstojni korektor
Po prekrivnostiSrednja
Učinekpovečevalni, dolgoobstojen, korekcijski

Korektor, ki je kot druga koža

Iščete izdelek, ki prekrije nepravilnosti, vašemu obrazu pa za več ur zagotovi naraven sijaj? Korektor Huda Beauty #FauxFilter Luminous Matte Concealer zagotavlja srednjo do popolno prekrivanje in to za odličnih 14 ur. Opremljen je z velikim mehkim aplikatorjem, ki olajša nanos in nežno boža predel pod očmi, ki ga neguje tudi po zaslugi olja sladkih mandljev in vitamina E. 

Korektor Huda Beauty #FauxFilter Luminous Matte Concealer z lahkoto prekrije temne kolobarje in razjasni obraz, ne da bi se usedal v drobnih gubah. Enostavno se razmaže in je primeren za vse tipe kože.

Lastnosti: 

  • zagotavlja srednjo do polno prekrivanje za 14 ur
  • prekrije temne kolobarje in razjasni kožo obraza
  • ne usede se v drobnih gubah
  • velik mehak aplikator neguje predel pod očmi
  • lahka tekstura, ki se dobro razmaže
  • primeren za vse tipe kože

Sestava:

  • olje sladkih mandljev in vitamin E – negujeta kožo pod očmi

Navodila za uporabo:
Korektor Huda Beauty #FauxFilter Luminous Matte Concealer nanesite pod oči, na temne madeže, rdečico in druge nepravilnosti. Nato s čopičem ali z navlaženo gobico temeljito razmažite. Če želite doseči večje prekrivanje, postopek ponovite. 

Notinov nasvet:
Če želite prekriti kolobarje pod očmi, nanje nanesite korektor svetlejšega odtenka, kot je barva vaše kože, in ga razmažite navzven. Če se želite znebiti rdečice ali drugih nepravilnosti, kot so mozolji, nanesite odtenek, ki je podoben odtenku vaše kože, počakajte, da se izdelek nekoliko strdi, in ga nato razmažite.