Hugo BossBOSS Bottled Infinite darilni set I.

Hugo Boss BOSS Bottled Infinite darilni set I.
Hugo Boss BOSS Bottled Infinite darilni set I.

Koda: HUG13224 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

parfumska voda 100 ml + parfumirani gel za prhanje 100 ml

Darilo za vas
Ob nakupu parfumov in darilnih setov iz kolekcije Boss Bottled boste za darilo prejeli gela za prhanje Hugo Boss v velikosti 100 ml. Poleg tega vam bomo celotno naročilo dostavili popolnoma brezplačno.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Opis Hugo Boss BOSS Bottled Infinite
Sestava

Razkošna dišava bo vedno prava izbira, če želite res razveseliti. Set parfumov za moške Hugo Boss BOSS Bottled Infinite v lepem pakiranju veselje obdarovanega še pomnoži. Stavite na čar popolnoma usklajenega seta in imate zagotovilo, da bo to tisti pravo.

Lastnosti:

  • parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša
  • odličen za darilo
  • razveseli vsakega moškega

Vsebina seta:

  • parfumska voda 100 ml
  • parfumirani gel za prhanje 100 ml

Sestava

Vrsta dišave
aromatične, lesne
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Hugo Boss

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Družba Hugo Boss je ponosna, da veliko pozornosti posveča potrebam in željam svojih strank. Tako je tudi pri izdelavi kozmetike, kjer je velik poudarek na izboru najkakovostnejših sestavin. Zaradi zgoraj omenjenih dejstev Hugo Boss prevladuje v svetu moške mode, toda svoj parfum ali ekskluzivni kos oblačila si lahko danes izberejo tudi dame.

Prva dišava Hugo Boss je nastala v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa blagovna znamka ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu. Parfumi Hugo Boss nastajajo z namenom izražanja močne osebnosti svojega uporabnika in poudarjanja njegove lepote.

Recenzija Hugo Boss BOSS Bottled Infinite