Hugo Boss Boss Bottled United

toaletna voda za moške 50 ml limitirana edicija

Hugo Boss Boss Bottled United toaletna voda za moške 50 ml limitirana edicija
50 ml

Koda: HUG09029 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Hugo Boss Boss Bottled United
50 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis parfuma Hugo Boss Boss Bottled United

Močan, odločen, načelen in ambiciozen – takšen je moški, za katerega je toaletna voda Boss Bottled United blagovne znamke Hugo Boss ustvarjena kot po meri. Tudi vi odkrijte dišavo, s katero boste vedno nepremagljivi!

  • aromatično citrusna dišava
  • za samozavestnega moškega, ki ve, kaj hoče
  • primerna za dnevno uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava dišave
V uvodu vas bo osvežila prijetno hladna meta. Že čez trenutek jo bo dopolnil zračni ozon v kombinaciji s poprovo meto, sočno pomarančo ter aromatičnimi toni južnoafriške brezaste dišeče rutice. Baza sestave je mešanica korenine perunike, vetiverja, pačulija in kašmerana, ki dišavo prepleta z globino in čutnostjo.

Zgodba dišave
Toaletna voda Boss Bottled United je na trg prišla leta 2018 ob svetovnem prvenstvu v nogometu. Uspešen igralec za svoj uspeh potrebuje vrednote, na katere prisega tudi blagovna znamka Hugo Boss – integriteto, ekipno igro, zaupanje, spoštovanje drugih in sledenje zastavljenim ciljem. Postanite svoj najboljši možni jaz z edinstveno dišavo Boss Bottled United!

Sestava

Zgornje note
meta
Srčne note
buchu, pomaranča, poprova meta
Bazne note
kašmeran, orris, pačuli, vetiver
Vrsta dišave
aromatične, citrusne

O blagovni znamki Hugo Boss

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Družba Hugo Boss je ponosna, da veliko pozornosti posveča potrebam in željam svojih strank. Tako je tudi pri izdelavi kozmetike, kjer je velik poudarek na izboru najkakovostnejših sestavin. Zaradi zgoraj omenjenih dejstev Hugo Boss prevladuje v svetu moške mode, toda svoj parfum ali ekskluzivni kos oblačila si lahko danes izberejo tudi dame.

Prva dišava Hugo Boss je nastala v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa blagovna znamka ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu. Parfumi Hugo Boss nastajajo z namenom izražanja močne osebnosti svojega uporabnika in poudarjanja njegove lepote.

Ocena Hugo Boss Boss Bottled United

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!