Hugo Boss BOSS Nuitparfumska voda za ženske

8×
Hugo Boss BOSS Nuit parfumska voda za ženske
Hugo Boss BOSS Nuit parfumska voda za ženske
99,00

Prihranite 58%
75 ml
41,60

Koda: HUG0464 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Hugo Boss BOSS Nuit parfumska voda za ženske
| 1 kos | 41,60
DPD
četrtek 26. 9. 2019

Opis parfuma Hugo Boss BOSS Nuit

Ženska parfumska voda Boss Nuit blagovne znamke Hugo Boss je zelo zapeljiva in opojna dišava, ki prikliče magično noč in njen zapeljivi čar.

  • čutna cvetlična dišava
  • za samozavestne ženske
  • idealna za večerne dogodke in posebne priložnosti

Sestava dišave
Sam začetek parfumske vode vas bo osupnil s kombinacijo sočne breskve in aldehidov. V srcu dišave se skrivajo šarmantni jasmin, krhka vijolica in čudoviti beli cvetlični toni. Veličastna točka za konec je topla sandalovina in privlačni mah.

Zgodba dišave
Hugo Boss Boss Nuit je našla navdih v „mali črni“ obleki, ki je tako enostavna kakor neustavljivo seksi. Dišava je kot narejena za vse uglajene in vase prepričane ženske, ki znajo izvrstno izkoristiti vse svoje prednosti. Obraz parfumske vode, ki je bila dana na trg leta 2012, je postala igralka Gwyneth Paltrow.

Sestava

Zgornje note
aldehidi, breskev
Srčne note
belo cvetje, jasmin, vijolica
Bazne note
mah, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične

Pisali smo o Hugo Boss BOSS Nuit
Napisali smo

O blagovni znamki Hugo Boss

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Družba Hugo Boss je ponosna, da veliko pozornosti posveča potrebam in željam svojih strank. Tako je tudi pri izdelavi kozmetike, kjer je velik poudarek na izboru najkakovostnejših sestavin. Zaradi zgoraj omenjenih dejstev Hugo Boss prevladuje v svetu moške mode, toda svoj parfum ali ekskluzivni kos oblačila si lahko danes izberejo tudi dame.

Prva dišava Hugo Boss je nastala v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa blagovna znamka ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu. Parfumi Hugo Boss nastajajo z namenom izražanja močne osebnosti svojega uporabnika in poudarjanja njegove lepote.

Recenzija Hugo Boss BOSS Nuit

5.0
6
2
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis