Hugo Boss Boss The Scent

deo sprej za moške 150 ml

Hugo Boss Boss The Scent deo sprej za moške 150 ml
Hugo Boss Boss The Scent deo sprej za moške 150 ml
Hugo Boss Boss The Scent deo sprej za moške 150 ml
25,50
Popust 37%
150 ml
16,00

Koda: HUG4409 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 27. 3. 2019
Hugo Boss Boss The Scent
150 ml | 16,00

Opis parfuma Hugo Boss Boss The Scent

Odišavljen deo sprej Hugo Boss Boss The Scent je odličen dodatek k dišavi iz iste linije. Učinkovito se bori proti neželenemu potenju, neguje kožo pod pazduho in jo hkrati lepo odišavi ter osveži za več ur.

O blagovni znamki Hugo Boss

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Družba Hugo Boss je ponosna, da veliko pozornosti posveča potrebam in željam svojih strank. Tako je tudi pri izdelavi kozmetike, kjer je velik poudarek na izboru najkakovostnejših sestavin. Zaradi zgoraj omenjenih dejstev Hugo Boss prevladuje v svetu moške mode, toda svoj parfum ali ekskluzivni kos oblačila si lahko danes izberejo tudi dame.

Prva dišava Hugo Boss je nastala v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa blagovna znamka ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu. Parfumi Hugo Boss nastajajo z namenom izražanja močne osebnosti svojega uporabnika in poudarjanja njegove lepote.

Ocena Hugo Boss Boss The Scent

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!