Hugo Boss BOSS The Scent deo-stik za moške

Hugo Boss BOSS The Scent deo-stik za moške
Hugo Boss BOSS The Scent deo-stik za moške
Priporočena maloprodajna cena
24,50

Prihranite 50%
75 ml
12,09

Koda: HUG4413 | Na zalogi
1
DPD
torek 20. 4. 2021

Opis Hugo Boss BOSS The Scent
Sestava

Ohranite svojo svežino in čutnost tudi v najbolj zahtevnih dneh. Dezodorant v stiku za moške Hugo Boss BOSS The Scent s privlačno dišavo, sestavljeno iz eksotičnih tonov ingverja, dražljivega sadja maninka in hrapavega usnja, postane nepogrešljiv dodatek vsakega elegantnega moškega, popolnoma pa poudari toaletno vodo iz iste linije.

Zapeljujte okolico ne samo s svojim šarmom, ampak tudi z vonjem. Zadostuje, da se dezodorant v stiku vsako jutro in po potrebi kadarkoli čez dan nanese pod pazduho.

Lastnosti:

  • je odličen dodatek toaletne vode Hugo Boss BOSS The Scent
  • podpazduho ohranja svežo in dišečo
  • praktična konsistenca se enostavno nanaša
  • dišava se tekom nošenja razvija

Sestava

Vrsta embalaže
dezodorant v stiku

O blagovni znamki Hugo Boss

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Družba Hugo Boss je ponosna, da veliko pozornosti posveča potrebam in željam svojih strank. Tako je tudi pri izdelavi kozmetike, kjer je velik poudarek na izboru najkakovostnejših sestavin. Zaradi zgoraj omenjenih dejstev Hugo Boss prevladuje v svetu moške mode, toda svoj parfum ali ekskluzivni kos oblačila si lahko danes izberejo tudi dame.

Prva dišava Hugo Boss je nastala v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa blagovna znamka ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu. Parfumi Hugo Boss nastajajo z namenom izražanja močne osebnosti svojega uporabnika in poudarjanja njegove lepote.

Recenzija Hugo Boss BOSS The Scent