Hugo Boss BOSS The Scentvoda za po britju za moške

Hugo Boss BOSS The Scent voda za po britju za moške
Hugo Boss BOSS The Scent voda za po britju za moške
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
70,00

Prihranite 40%
100 ml
42,20

Koda: HUG4408 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 4. 6. 2020

Opis parfuma Hugo Boss BOSS The Scent
Sestava

Losjon za po britju za moške Hugo Boss Boss The Scent odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Osveži kožo, ki je po britju razdražena in rdečkasta, jo odišavi in doda nov odmerek energije.

Sestava

Konsistenca
voda

O blagovni znamki Hugo Boss

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Družba Hugo Boss je ponosna, da veliko pozornosti posveča potrebam in željam svojih strank. Tako je tudi pri izdelavi kozmetike, kjer je velik poudarek na izboru najkakovostnejših sestavin. Zaradi zgoraj omenjenih dejstev Hugo Boss prevladuje v svetu moške mode, toda svoj parfum ali ekskluzivni kos oblačila si lahko danes izberejo tudi dame.

Prva dišava Hugo Boss je nastala v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa blagovna znamka ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu. Parfumi Hugo Boss nastajajo z namenom izražanja močne osebnosti svojega uporabnika in poudarjanja njegove lepote.

Recenzija Hugo Boss BOSS The Scent