Hugo Boss BOSS The Scentparfumska voda za ženske

14×
Hugo Boss BOSS The Scent parfumska voda za ženske
Hugo Boss BOSS The Scent parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
115,00

Prihranite 56%
100 ml
50,50

Koda: HUG5535 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 24. 9. 2020

Opis parfuma Hugo Boss BOSS The Scent
Sestava

Parfumska voda Boss The Scent blagovne znamke Hugo Boss bo postala vaš tajni pomočnik pri zapeljevanju. Ta čutna dišava je sposobna v objektu vašega hrepenenja zanesljivo vzbuditi strast.

  • sodobna cvetlično-sadna dišava
  • za vase prepričano žensko, ki ve, kaj hoče
  • primerna za dnevno nošenje in za posebne priložnosti

Sestava dišave
Začetek parfumske vode je namenjen esencam zapeljive frezije in slastno sladke breskve. Nato se takoj pridruži opojni osmant, katerega aroma prevladuje v srcu dišave. V zaključku bodo vas in vašo okolico očarali okusni kakavovi toni, ki celotni dišavi dodajajo nežnost in globino.

Zgodba dišave
Dišavno sestavo parfumske vode Boss The Scent je navdihnilo zapeljevanje, in to od preskoka prve iskrice preko občutkov usodne privlačnosti do preproste odvisnosti. Dišava je bila dana na trg leta 2016, njen obraz pa je postala ljubka manekenka Anna Ewers.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
frezija, breskev
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
dišeči oljkovec
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
kakav
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

Pisali smo o Hugo Boss BOSS The Scent
Članki

O blagovni znamki Hugo Boss

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Družba Hugo Boss je ponosna, da veliko pozornosti posveča potrebam in željam svojih strank. Tako je tudi pri izdelavi kozmetike, kjer je velik poudarek na izboru najkakovostnejših sestavin. Zaradi zgoraj omenjenih dejstev Hugo Boss prevladuje v svetu moške mode, toda svoj parfum ali ekskluzivni kos oblačila si lahko danes izberejo tudi dame.

Prva dišava Hugo Boss je nastala v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa blagovna znamka ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu. Parfumi Hugo Boss nastajajo z namenom izražanja močne osebnosti svojega uporabnika in poudarjanja njegove lepote.

Recenzija Hugo Boss BOSS The Scent