Hugo Boss BOSS The Scent Absoluteparfumska voda za ženske

Hugo Boss BOSS The Scent Absolute parfumska voda za ženske
Hugo Boss BOSS The Scent Absolute parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
92,00

Prihranite 53%
50 ml
43,40

Koda: HUG7006 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 16. 7. 2020

Opis parfuma Hugo Boss BOSS The Scent Absolute
Sestava

Navdušite s kombinacijo svoje ženske samozavesti, zapeljive obleke in čutne dišave, ki se ji ni moč upreti. Absolutno ženska in prefinjena parfumska voda Hugo Boss BOSS The Scent Absolute For Her prevzema čute. Najprej vaše, nato še njegove.

  • orientalska, globoka in elegantna dišava
  • na trg je prišla leta 2019
  • z moško različico BOSS The Scent Absolute tvorita zapeljiv par

Sestava dišave
Že v prvem hipu bodo vaše čute osvojili sladki toni breskve, okrepljeni z medenimi akordi. V ospredje nato stopi kava, ki ustvarja tople srčne note dišavne sestave. Bazne note so kombinacija vetiverja, tipičnega za moške dišave, in vanilje, ki parfumsko vodo vrača v čisto ženske sfere.

Zgodba dišave
Ta strastna dišava je temnejše, bogatejše in intenzivnejše nadaljevanje parfumske vode za ženske Boss The Scent, ki v različici Absolute prihaja kot drugo poglavje zgodbe o zapeljevanju. Tu je za vse samozavestne ženske, ki poznajo svoje dobre lastnosti, med katere uvrščajo tudi svoj šarm in karizmo.

Globlja in intenzivnejša zasnova te dišave je opazna že na prvi pogled. Steklenička v elegantnem geometrijskem dizajnu je temnejša in na njej lahko opazimo tudi tipično moške elemente – konkretno pokrovčke, ki spominjajo na manšetni gumb.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
med, breskev
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
kava
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vanilija, vetiver
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Hugo Boss

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Družba Hugo Boss je ponosna, da veliko pozornosti posveča potrebam in željam svojih strank. Tako je tudi pri izdelavi kozmetike, kjer je velik poudarek na izboru najkakovostnejših sestavin. Zaradi zgoraj omenjenih dejstev Hugo Boss prevladuje v svetu moške mode, toda svoj parfum ali ekskluzivni kos oblačila si lahko danes izberejo tudi dame.

Prva dišava Hugo Boss je nastala v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa blagovna znamka ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu. Parfumi Hugo Boss nastajajo z namenom izražanja močne osebnosti svojega uporabnika in poudarjanja njegove lepote.

Recenzija Hugo Boss BOSS The Scent Absolute