Hugo Boss BOSS The Scent Absoluteparfumska voda za moške

Hugo Boss BOSS The Scent Absolute parfumska voda za moške
Hugo Boss BOSS The Scent Absolute parfumska voda za moške
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
109,00

Prihranite 60%
100 ml
43,50

Koda: HUG5158 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
četrtek 29. 10. 2020

Opis parfuma Hugo Boss BOSS The Scent Absolute
Sestava

Prepustite se nadaljevanju zgodbe o zapeljevanju. Še intenzivnejšo interpretacijo strasti, ki se stopnjuje v absolutno čutnost, vam predstavlja parfumska voda Hugo Boss BOSS The Scent Absolute. Z njo boste doživeli takojšnjo magnetno privlačnost.

  • orientalsko začinjena dišava, kot ustvarjena za zapeljevanje
  • še bolj bogata in intenzivna naslednica dišave BOSS The Scent
  • predstavljena leta 2019

Sestava dišave
Parfumska voda bo vašo pozornost pritegnila že v uvodnih tonih, ki pripadajo pikantnemu ingverju. Nato v igro vstopa sladka maninka, ki tvori srčne note dišave, v vas pa prebuja novo odvisnost. Zapeljiva dišavna sestava je postavljena na dimastih baznih notah vetiverja.

Zgodba dišave
Skoraj afrodizijske učinke v sebi skriva dišava BOSS The Scent Absolute. Gre za temnejšo in bogatejšo reinterpretacijo toaletne vode BOSS The Scent. Izraža čutno privlačnost, na katero se je z 2. poglavjem navezala različica Absolute.

Sestavine so v tej parfumski vodi tako poudarjene, da postaja sinonim za strast, moč in zapeljivo čutnost. Dišava je tokrat povezana z osebnostjo karizmatičnega Jamieja Dornana. Model Brigit Kos pa je svoj popoln obraz posodila ženski različici BOSS The Scent Absolute.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
ingver
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
maninka
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vetiver
Vrsta dišave
orientalske, začimbne

O blagovni znamki Hugo Boss

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Družba Hugo Boss je ponosna, da veliko pozornosti posveča potrebam in željam svojih strank. Tako je tudi pri izdelavi kozmetike, kjer je velik poudarek na izboru najkakovostnejših sestavin. Zaradi zgoraj omenjenih dejstev Hugo Boss prevladuje v svetu moške mode, toda svoj parfum ali ekskluzivni kos oblačila si lahko danes izberejo tudi dame.

Prva dišava Hugo Boss je nastala v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa blagovna znamka ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu. Parfumi Hugo Boss nastajajo z namenom izražanja močne osebnosti svojega uporabnika in poudarjanja njegove lepote.

Recenzija Hugo Boss BOSS The Scent Absolute