Hugo Boss Hugo Iced

deo-stik za moške 75 ml

Hugo Boss Hugo Iced deo-stik za moške 75 ml
Hugo Boss Hugo Iced deo-stik za moške 75 ml
Hugo Boss Hugo Iced deo-stik za moške 75 ml
75 ml
15,70

Koda: HUG6999 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 26. 9. 2018
Hugo Boss Hugo Iced
75 ml | 15,70

Opis parfuma Hugo Boss Hugo Iced

Odišavljen deo stick Hugo Boss Hugo Iced odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Trd dezodorant učinkovito preprečuje neprijetno potenje, neguje občutljivo kožo pod pazduho in jo hkrati odišavi za dalj časa.

O blagovni znamki Hugo Boss

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Družba Hugo Boss je ponosna, da veliko pozornosti posveča potrebam in željam svojih strank. Tako je tudi pri izdelavi kozmetike, kjer je velik poudarek na izboru najkakovostnejših sestavin. Zaradi zgoraj omenjenih dejstev Hugo Boss prevladuje v svetu moške mode, toda svoj parfum ali ekskluzivni kos oblačila si lahko danes izberejo tudi dame.

Prva dišava Hugo Boss je nastala v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa blagovna znamka ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu. Parfumi Hugo Boss nastajajo z namenom izražanja močne osebnosti svojega uporabnika in poudarjanja njegove lepote.

Menu