Hugo Boss HUGO Iced

gel za prhanje za moške 200 ml

Hugo Boss HUGO Iced gel za prhanje za moške 200 ml
Hugo Boss HUGO Iced gel za prhanje za moške 200 ml
Brezplačna dostava
25,50

Prihranite 41%
200 ml
15,10

Koda: HUG6998 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 23. 8. 2019
Hugo Boss HUGO Iced
200 ml | 15,10

Opis parfuma Hugo Boss HUGO Iced

Gel za prhanje Hugo Boss Hugo Iced odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Hugo Boss

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Družba Hugo Boss je ponosna, da veliko pozornosti posveča potrebam in željam svojih strank. Tako je tudi pri izdelavi kozmetike, kjer je velik poudarek na izboru najkakovostnejših sestavin. Zaradi zgoraj omenjenih dejstev Hugo Boss prevladuje v svetu moške mode, toda svoj parfum ali ekskluzivni kos oblačila si lahko danes izberejo tudi dame.

Prva dišava Hugo Boss je nastala v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa blagovna znamka ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu. Parfumi Hugo Boss nastajajo z namenom izražanja močne osebnosti svojega uporabnika in poudarjanja njegove lepote.

Recenzija Hugo Boss HUGO Iced

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!