Hugo Boss Hugo Man Extreme

parfumska voda za moške 100 ml

1×
Hugo Boss Hugo Man Extreme parfumska voda za moške 100 ml
Hugo Boss Hugo Man Extreme parfumska voda za moške 100 ml
Hugo Boss Hugo Man Extreme parfumska voda za moške 100 ml
Hugo Boss Hugo Man Extreme parfumska voda za moške 100 ml
100 ml

Koda: HUG5194 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Hugo Boss Hugo Man Extreme
100 ml

Opis parfuma Hugo Boss Hugo Man ExtremeNeodvisna dišava za moške Hugo Boss Man Extreme je kot eksplozija neskončne svežine. Odlikuje se po čistih in zelo intenzivnih tonih, ki odlično dopolnijo svobodnega moškega, ki ruši mite. Dišava Hugo Boss Hugo Man Extreme vam doda samozavest in vam omogoči prekoračiti svoje meje.

Začetek dišave Hugo Boss Hugo Man Extreme je kot eksplozija zelenih jabolk. Čuten žajbelj se popolnoma dopolnjuje s pelargonijo. Nenavadno svež značaj dišave ustvarja posebna sivka. Zaključek je sestavljen iz možate cedre in jelke, ki poudarita vašo naravno karizmo. Skrbno izbrane sestavine se odlično dopolnjujejo in hkrati med seboj zelo zanimivo kontrastirajo. Ta dišava je zelo intenzivna in ima odlično obstojnost.

Edinstvena moška dišava Hugo Boss Hugo Man Extreme, ki je bila uvedena na trg leta 2016, vam ponudi resnično izjemno doživetje svežine in vam doda odličen občutek samozavesti za ves dan. Dišava Hugo Boss Hugo Man Extreme je simbol možatega hrepenenja po lastni poti in osvajanju zaželenih ciljev. Okusite občutek eksplozije in resnične možatosti z odlično moško dišavo Hugo Boss Hugo Man Extreme!

Sestava

Zgornje note
zelene jabolko
Srčne note
krvomočnica, sivka, žajbelj
Bazne note
cedra
Vrsta dišave
aromatične, zelene

O blagovni znamki Hugo Boss

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Družba Hugo Boss je ponosna, da veliko pozornosti posveča potrebam in željam svojih strank. Tako je tudi pri izdelavi kozmetike, kjer je velik poudarek na izboru najkakovostnejših sestavin. Zaradi zgoraj omenjenih dejstev Hugo Boss prevladuje v svetu moške mode, toda svoj parfum ali ekskluzivni kos oblačila si lahko danes izberejo tudi dame.

Prva dišava Hugo Boss je nastala v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa blagovna znamka ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu. Parfumi Hugo Boss nastajajo z namenom izražanja močne osebnosti svojega uporabnika in poudarjanja njegove lepote.

Ocena Hugo Boss Hugo Man Extreme

Dodajte novo recenzijo

5.0
1 ocena
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis