Hugo Boss HUGO Nowtoaletna voda za moške

2×
Hugo Boss HUGO Now toaletna voda za moške
Hugo Boss HUGO Now toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
60,00

Prihranite 58%
75 ml
25,40

Koda: HUG12837 | Na zalogi
1
DPD
sreda 15. 7. 2020

Opis parfuma Hugo Boss HUGO Now
Sestava

Preteklost je že mimo, prihodnost je negotova. Toaletna voda za moške Hugo Boss HUGO Now vas bo vedno opomnila, da je zdaj edini trenutek, ki ga imate. Torej ga zagrabite. Vaš čas prihaja prav ... zdaj!

  • omejena serija, ki se navezuje na legendarno dišavo Hugo Man
  • za moške, ki so sposobni zagrabiti dani trenutek
  • vsako odišavljenje da moškim samozavest in odpira nove možnosti

Sestava dišave
Najprej bosta vašo pozornost pritegnila z energijo in svežino nabita limonina lupina in sladkasto začimbni kardamom. Kmalu pride v ospredje samozavestna moška stran dišave v obliki svežih vodnih tonov za roko v roki s hladno meto, vse skupaj ublaženo z aromatično sivko. Na vetiverju bo dišava, polna nasprotij, počasi izzvenevala.

Zgodba dišave
„Živite zdaj in postanite junak svojega življenja“ je izziv za današnjo mlado generacijo in odgovarja kampanji, ki spremlja predstavitev nove dišave Hugo Boss HUGO Now. Obraz in ambasador ne le te toaletne vode, temveč tudi modne blagovne znamke, je postal Liam Payne – pevec in legenda sodobne mlade generacije.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
limonina lupina, kardamom
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
meta, sivka, vodne note, aromatski toni
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vetiver
Vrsta dišave
aromatične

O blagovni znamki Hugo Boss

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Družba Hugo Boss je ponosna, da veliko pozornosti posveča potrebam in željam svojih strank. Tako je tudi pri izdelavi kozmetike, kjer je velik poudarek na izboru najkakovostnejših sestavin. Zaradi zgoraj omenjenih dejstev Hugo Boss prevladuje v svetu moške mode, toda svoj parfum ali ekskluzivni kos oblačila si lahko danes izberejo tudi dame.

Prva dišava Hugo Boss je nastala v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa blagovna znamka ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu. Parfumi Hugo Boss nastajajo z namenom izražanja močne osebnosti svojega uporabnika in poudarjanja njegove lepote.

Recenzija Hugo Boss HUGO Now