Hugo Boss Hugo XY

toaletna voda za moške 100 ml

1×
Hugo Boss Hugo XY toaletna voda za moške 100 ml
Hugo Boss Hugo XY toaletna voda za moške 100 ml
Hugo Boss Hugo XY toaletna voda za moške 100 ml
Hugo Boss Hugo XY toaletna voda za moške 100 ml
100 ml

Koda: HUG0254 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

Opis parfuma Hugo Boss Hugo XY

Hugo Boss Hugo XY prinaša čisto nov izraz svežine. Z milostjo in prefinjenostjo krši zapovedana pravila. Tako odlično hladi, da spominja na mrazeč dotik ledu. Parfum Hugo XZ je zasnovan za moderne čutne moške, ki ljubijo svobodo, prostor in gibanje. Vsebuje tudi novo tehnologijo »Time Release«, ki ne dovoli, da bi dišava hitro »odšla«, ampak še podaljša njeno navzočnost in izboljšuje vaš užitek ob njej.

Glavo dišave tvori karizmatična bergamotka in hruškov list. V utripajočem srcu se nahaja akord ledene češnje, sveže mete in ravno utrgane bazilike. V osnovi dišave se skriva dragocena libanonska cedra, eksotični pačuli in čutni mošus. Parfum Hugo Boss boste lahko uporabili v vsaki situaciji.

Doživite neskončni slap svežine in ohladite svoje vroče hrepenenje z moško dišavo Hugo Boss Hugo XY!

Sestava

Zgornje note
list hruške
Srčne note
granita, listi bazilike, meta
Bazne note
cedra
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Hugo Boss

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Družba Hugo Boss je ponosna, da veliko pozornosti posveča potrebam in željam svojih strank. Tako je tudi pri izdelavi kozmetike, kjer je velik poudarek na izboru najkakovostnejših sestavin. Zaradi zgoraj omenjenih dejstev Hugo Boss prevladuje v svetu moške mode, toda svoj parfum ali ekskluzivni kos oblačila si lahko danes izberejo tudi dame.

Prva dišava Hugo Boss je nastala v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa blagovna znamka ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu. Parfumi Hugo Boss nastajajo z namenom izražanja močne osebnosti svojega uporabnika in poudarjanja njegove lepote.

Ocena Hugo Boss Hugo XY

Dodajte novo recenzijo

4.0
1 ocena
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis