Hugo Boss BOSS Bottledvoda za po britju za moške

Hugo Boss BOSS Bottled voda za po britju za moške
Hugo Boss BOSS Bottled voda za po britju za moške
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
66,00

Prihranite 47%
100 ml
35,10

Skrij izdelke s posebnim popustom
Koda: HUG0317 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 4. 6. 2020

Opis parfuma Hugo Boss BOSS Bottled
Sestava

Privoščite si posebno mero samozavesti in motivacije za vsak poln dan. Voda po britju za moške Hugo Boss BOSS Bottled vas s svojo svežo lesno-začimbno dišavo nastavi na uspešnost za doseganje vaših vsakodnevnih ciljev. Z njo bo britje vedno prijetno doživetje. Zavijte se v legendarno dišavo, ki vas bo obdala z avro prepričanja vase.

Lastnosti:

  • odlično dopolni toaletno vodo iz iste linije 
  • brezčasna dišava za vaš vsakodnevni brivski ritual
  • osveži kožo, razdraženo po britju
  • kultna klasika za sodobne samozavestne moške  

Sestava

Konsistenca
voda

O blagovni znamki Hugo Boss

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Družba Hugo Boss je ponosna, da veliko pozornosti posveča potrebam in željam svojih strank. Tako je tudi pri izdelavi kozmetike, kjer je velik poudarek na izboru najkakovostnejših sestavin. Zaradi zgoraj omenjenih dejstev Hugo Boss prevladuje v svetu moške mode, toda svoj parfum ali ekskluzivni kos oblačila si lahko danes izberejo tudi dame.

Prva dišava Hugo Boss je nastala v 90. letih prejšnjega stoletja, danes pa blagovna znamka ponuja več serij modernih ženskih in moških parfumov, ki so prilagojeni sodobnemu življenjskemu slogu. Parfumi Hugo Boss nastajajo z namenom izražanja močne osebnosti svojega uporabnika in poudarjanja njegove lepote.

Recenzija Hugo Boss BOSS Bottled