Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Hommetoaletna voda za moške

1×
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme toaletna voda za moške
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
85,00

Prihranite 33%
125 ml
56,80

Koda: ISM0026 | Na zalogi
1
DPD
torek 14. 4. 2020

Opis parfuma Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme
Sestava

Na lastni koži spoznajte izjemen občutek svežine. Ne kapljice, kar cel slap osvežitve se skriva pod pokrovčkom toaletne vode Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme. V sodelovanju s pristno eleganco najdejo moški v njej tisto najboljše, kar jim lahko narava iz svojih dragocenih virov ponudi za vsakodnevno potešitev čutov.

  • sveža lesna začimbna dišava za vsako priložnost
  • idealna predvsem za uporabo poleti in čez dan
  • delo parfumarja Jacquessa Cavalliera

Sestava dišave
Popolnoma sveže uvodne note razgreje dišava sadja yuzu. Njegova citrusna aroma vaših čutov ne pusti kar tako pri miru, potem pa se vseeno umakne, da se lahko razvije začimbna aroma muškatnega oreščka in toplega cimeta, ki tvorita srčne note dišavne sestave. Za harmonijo in prijetno izzvenevanje dišava poskrbi sandalovina, na katerega akordih je ta nezamenljiva toaletna voda zastavljena.

Zgodba dišave
Dišava Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme je nastala leta 1994. Niti v tej dišavi ne manjkajo dragocene naravne sestavine, ki so za parfume blagovne znamke Issey Miyake tipične. Na steklenički se pojavlja svetlo in temno siva kot simbolični izraz skladnosti vode in betona.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
yuzu
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
cimet, muškatni orešček
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
sandalovina
Vrsta dišave
začimbne, lesne

O blagovni znamki Issey Miyake

Parfumi Issey Miyake | Issey Miyake je bila ustanovljena na Japonskem leta 1970. Ustanovitelj podjetja je istoimenski oblikovalec Issey Miyake. Miyake se je rodil leta 1938 v "nesrečnem mestu" Hirošima, pri sedmih letih je bil priča pri odvrženih atomskih bombah. Mlad Issey Miyake se je odlikoval predvsem zaradi smisla za oblikovanje in raziskavo tkanin. Issey Miyake je leta 1992 prišel tudi v svet dišav. S parfumi namenjenimi za ženske daje kompliment japonskim tradicijam, kulturi in naravi – poskusite na primer "skrivnostni in vodni" Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme ali eno iz klasičnih dišav Issey Miyake L'Eau D'Issey.

Recenzija Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme