Iwostin Capillin

serum proti gubam za razpokane in razširjene žilice

Iwostin Capillin serum proti gubam za razpokane in razširjene žilice
Iwostin Capillin serum proti gubam za razpokane in razširjene žilice
Iwostin Capillin serum proti gubam za razpokane in razširjene žilice
40 ml
11,90

Koda: IWO1548 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Iwostin Capillin
40 ml | 11,90

Lastnosti

Po problemu kože
gube
Starost
zrela koža
Tip kože
gube in zrela koža, občutljiva, za vse tipe kože
Učinek
proti rdečici, proti staranju

O blagovni znamki Iwostin

Poljsko podjetje Iwostin Laboratorium se ukvarja z izdelavo kozmetike, ki je namenjena zlasti za posameznike z izredno občutljivo kožo. Prvi proizvodi Iwostin so se na trgu pojavili leta 2002 in so hitro pridobili veliko priljubljenost pri strankah. Temeljijo na unikatnih lastnostih termalne vode iz mesta Iwonicz-Zdréj, ki jo že od 16. stoletja izkoriščajo za terapevtske namene.

Analize so pokazale, da je ta voda polna snovi, ki blagodejno delujejo na naš organizem - na primer jod, magnezij, fluorid, bromid, stroncij ali silicijev oksid. V bogati ponudbi blagovne znamke Iwostin boste našli tudi hranilne kreme, vlažilne in pomirjevalne antiperspirante, gele za prhanje in celo vrsto drugih proizvodov. Pri njihovem razvoju so sodelovali vodilni dermatologi.

Kozmetika Iwostin vsebuje moderne aktivne sestavine in mora prestati testiranje v zahtevnih raziskovalnih središčih. Je učinkovita, varna in ne nazadnje tudi finančno dostopna. Blagovna znamka Iwostin zagotovo prevzame vse posameznIke, ki imajo občutljivo in alergijsko kožo, hrepenijo po lepoti in zdravju ter iščejo kakovost po razumni ceni.