Iwostin Re-Liftin

učvrstitvena nočna krema 40+

Iwostin Re-Liftin učvrstitvena nočna krema 40+
Iwostin Re-Liftin učvrstitvena nočna krema 40+
Iwostin Re-Liftin učvrstitvena nočna krema 40+
40 ml

Koda: IWO1544 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Iwostin Re-Liftin
40 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis kozmetike Iwostin Re-Liftin

Za kožo je treba poskrbeti tudi zvečer. Nočna nega Iwostin Re-Liftin Re-Liftinneguje kožo med spanjem in ji daje, kar potrebuje.

Lastnosti:

  • koži vrača trdnost in jo pušča napeto
  • obnavlja in poživlja
  • odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje
  • pomlajuje kožo in ji daje energijo
  • kožo pušča žametno mehko na dotik
  • z učinkom liftinga

Navodilo za uporabo:
S krožnimi gibi nanesite na očiščeno koži in nežno vmasirajte. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.

Lastnosti

Kdaj uporabljati
za nočza noč
Konsistenca
krema
Po problemu kože
občutljive in alergične kože
Starost
gubice
Tip kože
gube in zrela koža, občutljiva
Učinek
pomirjanje

O blagovni znamki Iwostin

Poljsko podjetje Iwostin Laboratorium se ukvarja z izdelavo kozmetike, ki je namenjena zlasti za posameznike z izredno občutljivo kožo. Prvi proizvodi Iwostin so se na trgu pojavili leta 2002 in so hitro pridobili veliko priljubljenost pri strankah. Temeljijo na unikatnih lastnostih termalne vode iz mesta Iwonicz-Zdréj, ki jo že od 16. stoletja izkoriščajo za terapevtske namene.

Analize so pokazale, da je ta voda polna snovi, ki blagodejno delujejo na naš organizem - na primer jod, magnezij, fluorid, bromid, stroncij ali silicijev oksid. V bogati ponudbi blagovne znamke Iwostin boste našli tudi hranilne kreme, vlažilne in pomirjevalne antiperspirante, gele za prhanje in celo vrsto drugih proizvodov. Pri njihovem razvoju so sodelovali vodilni dermatologi.

Kozmetika Iwostin vsebuje moderne aktivne sestavine in mora prestati testiranje v zahtevnih raziskovalnih središčih. Je učinkovita, varna in ne nazadnje tudi finančno dostopna. Blagovna znamka Iwostin zagotovo prevzame vse posameznIke, ki imajo občutljivo in alergijsko kožo, hrepenijo po lepoti in zdravju ter iščejo kakovost po razumni ceni.