Jacomo Silences

parfumska voda za ženske 100 ml

Jacomo Silences parfumska voda za ženske 100 ml
Jacomo Silences parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml
36,50

Koda: JAC0015 | Več kot 20 kosov na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Jacomo Silences
100 ml | 36,50

Opis parfuma Jacomo Silences

Parfum Jacomo Silences je cvetno-sadna dišava, ki sta jo ustvarila sama sonce in dež. Je kot trenutek pred dežjem, ko svežina zelenih listov zadiši na žarkih sonca med oblaki. Izjemno nežna in hkrati močna. Kot žarki sonca, ki prodrejo skozi temne oblake pred poletno nevihto. Kot pest smaragdov vas prevzame vonj črnega ribeza. Nežno vas presenetijo toni cvetov perunike in narcise iz samotne Florencije. Opojen akord vrtnice s šmarnico vas prevzame s svojo čutnostjo in nežnim izzivanjem. Ves dan vas bo spremljal vonj sandalovine in ambre. Kombinacija dragocenega vetiverja in galbanuma vas v zaključku zavije v tančico luksuza.

Dišava Jacomo Silences je privlačna za ženske po vsem svetu že od leta 1978 in še vedno očaruje nove generacije. Pustite se zapeljati z dišavo Jacomo Silences.

Sestava

Zgornje note
galbanum, narcisa, perunika, ribez, vrtnica
Srčne note
šmarnica, vrtnica
Bazne note
hrast, jantar, sandalovina, vetiver
Vrsta dišave
cvetlične, zelene

O blagovni znamki Jacomo

Parfumi Jacomo | Jacomo – Blagovna znamka Jacomo je prišla na svet leta 1968, ko sta Amerikanec James Kaplan in francoski pianist Gerard Courtin ustanovila prestižno trgovino z usnjenimi izdelki na 5th Avenue v New Yorku. Courtin je bil tako navdušen nad umetnostjo, da je želel ustvariti parfum. Leta 1970 je přišel na trg prvi parfum Eau Cendrée in leto kasneje Chicane. Za Jacomo je pomembna ne samo vsebina parfuma, ampak tudi embalaža in steklenička. Vonj za moške z imenom Jacomo De Jacomo je dobila nagrado FIFI Awards za najboljšo embalažo. Steklenički parfumov Jacomo imajo vedno domiselno obliko.

Recenzija Jacomo Silences

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!