Jacques Bogart Bogart Pour Hommepršilo za telo za moške

Jacques Bogart Bogart Pour Homme pršilo za telo za moške
Jacques Bogart Bogart Pour Homme pršilo za telo za moške
200 ml
9,90

Koda: JAB0658 | Več kot 5 kosov na zalogi
1

Dodano v košarico

Jacques Bogart Bogart Pour Homme pršilo za telo za moške
| 1 kos | 9,90
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Jacques Bogart Bogart Pour Homme

Pršilo za telo Jacques Bogart Bogart Pour Homme odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Z njim koža čudovito diši, kar vam skoz cel dan dodaja vedno nove odmerke energije in samozavesti.

O blagovni znamki Jacques Bogart

Blagovna znamka Jacques Bogart ponuja popolnoma edinstvene in nenavadne moške dišave, s katerimi popolnoma prevzamete svojo okolico. Gre za prvovrstne francoske parfume visoke kakovosti!
Zgodovina luksuznih parfumov Jacques Bogart sega do leta 1975. Ustanovitelj blagovne znamke Jacques Konckier je podjetje ustanovil le z nekaj tisoč frankov. Ime Jacques Bogart je izbral sam, da naj bi naslov podjetja zvenel bolj ljubko. Njegov cilj je bil ustvarjati dišave za moške, ki bodo nenavadne in originalne, kar mu je tudi uspelo.
Prvenec blagovne znamke Jacques Bogart je bil moški parfum Bogart z izrazitimi usnjenimi toni. Ta parfum je doživel velik uspeh in že pet let kasneje so ga prodajali po vsem svetu. Drugi parfum iz delavnice Jacquesa Bogarta ima naslov One Man Show. Gre za edinstveno moško dišavo s toni lesa in tobaka, ki pa še ni presegla uspeha svoje predhodnice.
Parfumi Jacques Bogart so resnično izjemni in polni karizmatičnih moških tonov. Privoščite si moški parfum Jacques Bogart in postanite očarljivi ob kakršnikoli priložnosti!

Recenzija Jacques Bogart Bogart Pour Homme

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!