Jacques Bogart One Man Show

pršilo za telo za moške 200 ml

Jacques Bogart One Man Show pršilo za telo za moške 200 ml
Jacques Bogart One Man Show pršilo za telo za moške 200 ml
pršilo za telo za moške 200 ml
9,90

Koda: JAB0654 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 23. 8. 2019
Jacques Bogart One Man Show
pršilo za telo za moške 200 ml | 9,90

Opis parfuma Jacques Bogart One Man Show

Pršilo za telo Jacques Bogart One Man Show odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Z njim koža čudovito diši, kar vam skoz cel dan dodaja vedno nove odmerke energije in samozavesti.

O blagovni znamki Jacques Bogart

Blagovna znamka Jacques Bogart ponuja popolnoma edinstvene in nenavadne moške dišave, s katerimi popolnoma prevzamete svojo okolico. Gre za prvovrstne francoske parfume visoke kakovosti!
Zgodovina luksuznih parfumov Jacques Bogart sega do leta 1975. Ustanovitelj blagovne znamke Jacques Konckier je podjetje ustanovil le z nekaj tisoč frankov. Ime Jacques Bogart je izbral sam, da naj bi naslov podjetja zvenel bolj ljubko. Njegov cilj je bil ustvarjati dišave za moške, ki bodo nenavadne in originalne, kar mu je tudi uspelo.
Prvenec blagovne znamke Jacques Bogart je bil moški parfum Bogart z izrazitimi usnjenimi toni. Ta parfum je doživel velik uspeh in že pet let kasneje so ga prodajali po vsem svetu. Drugi parfum iz delavnice Jacquesa Bogarta ima naslov One Man Show. Gre za edinstveno moško dišavo s toni lesa in tobaka, ki pa še ni presegla uspeha svoje predhodnice.
Parfumi Jacques Bogart so resnično izjemni in polni karizmatičnih moških tonov. Privoščite si moški parfum Jacques Bogart in postanite očarljivi ob kakršnikoli priložnosti!

Recenzija Jacques Bogart One Man Show

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!