Japonski kozmetika in parfumi

Preizkusite japonsko kakovost na lastni koži! Japonski kozmetika je znana po tem, da spoštuje zdravje vaše kože. Izogiba se uporabi agresivnih kemikalij in dišav ter je odlična mešanica naravnih sestavin, tradicionalnih receptur in pri proizvodnji uporablja najnovejše tehnologije.

Enako kot japonski kozmetika dajejo tudi japonski parfumi velik poudarek kakovostni izdelavi in izbranim sestavinam. Pustite se očarati nenavadnim dišavam japonskih sestavin, kot so olje drevesa hinoki, japonska češnja sakura ali japonska sliva. Japonski parfum vas ogrne z uglajenostjo in prefinjenostjo, ki se jima ni mogoče upreti.

Na Notino ponujamo japonske znamke Shu Uemura, Shiseido, Sensai, Annayake, Issey Miyake in Masaki Matsushima. Preizkusite tiste najbolj znane med njimi:

Japonska blagovna znamka Shiseido je izdelek najstarejšega japonskega proizvajalca prestižnih parfumov in izdelkov za obraz, telo in lase. Zelo priljubljena je na primer njihova krema za obraz Shiseido Ibuki, ki zmanjšuje pore in gladi kožo.

Znamko Sensai izdeluje vodilno podjetje na področju raziskav hialuronske kisline. Zelo znana je njihova krema proti gubam Sensai Cellular Performance Standard.

Parfumi Issey Miyake so poklon japonski tradiciji, kulturi in naravi. Preizkusite absolutno klasiko Issey Miyake L'Eau D'Issey z dišavo lotosa, eksotičnega lesa in lilij.

Ali vas zanima azijska kozmetika? Potem vas bo prav gotovo očarala tudi kakovostna korejski kozmetika iz široke ponudbe na Notino!

celotno besedilo skrij besedilo

12 3 15

12 3 4 5 15 Pokaži več