Jean Paul Gaultier Le Male

gel za prhanje za moške 200 ml

Jean Paul Gaultier Le Male gel za prhanje za moške 200 ml
Jean Paul Gaultier Le Male gel za prhanje za moške 200 ml
gel za prhanje za moške 200 ml
32,10

Koda: JPG0064 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 21. 8. 2019
Jean Paul Gaultier Le Male
gel za prhanje za moške 200 ml | 32,10

Opis parfuma Jean Paul Gaultier Le Male

Gel za prhanje Jean Paul Gaultier Le Male Le Male odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Jean Paul Gaultier

Tvorba francoskega modnega oblikovalca Jeana Paula Gaultierja je utelešenje uporništva, čutnosti in svobode. Sproščen stil ulice je prenesel na modne brvi in modo z modnih brvi nazaj na ulice. Ni kar tako dobil vzdevka „enfant terrible“ mode.

Prvo lastno modno kolekcijo je Jean Paul Gaultier predstavil že sredi 80-ih let minulega stoletja. Pozneje je oblikoval danes že ikonična oblačila za pevko Madonno in kostime za vrsto filmov.

Tipične poteze svoje modne tvorbe preslikava tudi v svoje dišavne sestave, ki presenečajo že več kot 20 let. Prvi parfum Jean Paul Gaultier je bil predstavljen leta 1993 in v tradiciji uspešnih dišav blagovna znamka nadaljuje do danes. Na primer nenavadna parfumska voda Jean Paul Gaultier Scandal iz leta 2017 ponovno provocira ves svet.

Recenzija Jean Paul Gaultier Le Male

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!