Jean Paul Gaultier Scandal A Paristoaletna voda za ženske

4×
Jean Paul Gaultier Scandal A Paris toaletna voda za ženske
Jean Paul Gaultier Scandal A Paris toaletna voda za ženske
Akcija
50 ml
48,00

Koda: JPG04029 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 2. 4. 2020

Opis parfuma Jean Paul Gaultier Scandal A Paris
Sestava

Še ena pariška godlja je tukaj. In šepeta se, da jo je zakuhala toaletna voda za ženske Jean Paul Gaultier Scandal A Paris. Kakor hitro uporabnica te dišave vstopi v prostor, vsi uprejo pogled vanjo in zavlada tišina. Bodite skrivnostni in pustite toaletni vodi, da o vas zakrožijo govorice. Zagotovo bo to pravi škandal!

  • sadno-cvetlična dišava
  • toaletna voda za močno in seksi žensko, ki rada priteguje pozornost
  • za dnevno, pa tudi večerno nošenje

Sestava dišave
Vonj toaletne vode Jean Paul Gaultier Scandal A Paris se širi tako kot novi škandal. Kot strela z jasnega je odkrit v podobi sladke hruške. Nato se s pomočjo zasvojljive dišave medu razlije po mestu, ki je namesto z zvezdami obsijano z aromatičnim jasminom.

Zgodba dišave
Originalna steklenička toaletne vode za ženske Jean Paul Gaultier Scandal A Paris je prav tako škandalozna kot sama dišava – kaže namreč odkrite ženske noge. Ustvarjalka dišave, predstavljene leta 2019, je Daphne Bugey.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
hruška
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
jasmin
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
med
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Jean Paul Gaultier

Tvorba francoskega modnega oblikovalca Jeana Paula Gaultierja je utelešenje uporništva, čutnosti in svobode. Sproščen stil ulice je prenesel na modne brvi in modo z modnih brvi nazaj na ulice. Ni kar tako dobil vzdevka „enfant terrible“ mode.

Prvo lastno modno kolekcijo je Jean Paul Gaultier predstavil že sredi 80-ih let minulega stoletja. Pozneje je oblikoval danes že ikonična oblačila za pevko Madonno in kostime za vrsto filmov.

Tipične poteze svoje modne tvorbe preslikava tudi v svoje dišavne sestave, ki presenečajo že več kot 20 let. Prvi parfum Jean Paul Gaultier je bil predstavljen leta 1993 in v tradiciji uspešnih dišav blagovna znamka nadaljuje do danes. Na primer nenavadna parfumska voda Jean Paul Gaultier Scandal iz leta 2017 ponovno provocira ves svet.

Recenzija Jean Paul Gaultier Scandal A Paris