Jean Paul Gaultier Scandal parfumska voda za ženske

4×
Jean Paul Gaultier Scandal parfumska voda za ženske
Jean Paul Gaultier Scandal parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
107,00

Prihranite 40%
80 ml
63,90

Koda: JPG3364 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 1. 2. 2021

Opis parfuma Jean Paul Gaultier Scandal
Sestava

Takoj, ko se prižge prva ulična svetilka, je to znak, da odvržete vlogo resne ženske in se podate zabavi ter kakšnemu škandalu naproti! Parfumska voda Jean Paul Gaultier Scandal ima v svetu dišav za to vsa pooblastila, pa tudi izzive.

  • sladka dišava s cvetličnimi podtoni za pogumne ženske
  • idealna predvsem za večer in posebne priložnosti
  • zelo opazna steklenička z ženskimi nogami na pokrovu

Sestava dišave
Takoj v uvodu vas prevzame gardenija, ki je tako opojna, da doda dišeči sestavi izrazit čutni značaj. Nato pride do izraza sladkost ključne sestavine te prepričljive dišave – med. Gurmansko okusne srčne note dišeče sestave se pozneje umaknejo baznim notam, v katerih izrazit pačuli doda dišavi globino in še več čutnosti.

Zgodba dišave
Jean Paul Gaultier je po seriji svojih kultnih toaletnih in parfumskih vod v steklenički z dizajnom moškega in ženskega torza na trg poslal dišavo, s katero je povezan drug del telesa – noge. Zaradi pogumnega molenja v zrak jim ime Scandal odlično pristaja. Pod blagovno znamko Jean Paul Gaultier je tako leta 2017 nastala zelo opazna dišava, in to ne samo zaradi vsebine, ampak tudi stekleničke.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
gardenija
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
med
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
pačuli
Vrsta dišave
cvetlične, cipresne

O blagovni znamki Jean Paul Gaultier

Tvorba francoskega modnega oblikovalca Jeana Paula Gaultierja je utelešenje uporništva, čutnosti in svobode. Sproščen stil ulice je prenesel na modne brvi in modo z modnih brvi nazaj na ulice. Ni kar tako dobil vzdevka „enfant terrible“ mode.

Prvo lastno modno kolekcijo je Jean Paul Gaultier predstavil že sredi 80-ih let minulega stoletja. Pozneje je oblikoval danes že ikonična oblačila za pevko Madonno in kostime za vrsto filmov.

Tipične poteze svoje modne tvorbe preslikava tudi v svoje dišavne sestave, ki presenečajo že več kot 20 let. Prvi parfum Jean Paul Gaultier je bil predstavljen leta 1993 in v tradiciji uspešnih dišav blagovna znamka nadaljuje do danes. Na primer nenavadna parfumska voda Jean Paul Gaultier Scandal iz leta 2017 ponovno provocira ves svet.

Recenzija Jean Paul Gaultier Scandal4